Z waszych postów jasno wynika, że każda osoba na stanowisku jest do niczego.Tylko wy jesteście najlepsi.Szkoda,że nikt was nie docenił!!!
[cytat="jan"][/Czegoś głupszego już nie można było napisać: obojętnie, kto tam byłby dyrektorem, to remont i tak zostałby wykonany. Remonty robi planowo miasto.]
Złóż petycje do miasta, żeby koniecznie jak najszybciej przeznaczyło środki na remont twojej głowy
Konkurs do IV LO nie wyłonił kandydata na stanowisko dyrektora szkoły(braki w dokumentacji),dziś w TPSie wygrał najlepszy kandydat p.B.Ł(namaszczony przez szarą eminencję),jutro konkurs w ZSP nr2 ciekawe kto wygra?Natomiast jeśli chodzi o remonty w szkole to tylko dyrektorzy (kumple najwyższego)otrzymują z łatwością fundusze na remonty.
To dzisiaj szefowie wszystkich szefów wydają zwycięski bankiet w swojej siedzibie w Alejach 3 Maja.
Niestety dziś 13-go piątek pechowy dla kandydatów na stanowisko dyrektora w ZSP nr 2(Pioma)wszyscy zostali odrzuceni ze względów formalnych,niesamowite.Z tymi konkursami jest coś nie tak,tylu kandydatów odpadło ze względów formalnych w ogłoszonych konkursach.Tyle osób popełniło błędy przy dokumentacji,ciekawe czy nieprawidłowości dotyczyły tych samych dokumentów?Te osoby,które miały wygrać wygrały.Można teraz tylko obstawiać kto wygra w ZSP nr 4 i zobaczymy czy się sprawdzi.Zachęcam może ktoś trafi.
Kandydaci z samej Piomy byli nie do przyjęcia, ludzie bez wyrazu i charakteru, a TPS tez nie wylądował najlepiej
Niesamowite Włodarczyk jako jedyny z dyrektorów dostał przedłużenie na kolejne 5 lat bez konkursu,a w pozostałych szkołach ogłoszono konkursy co za tupet.Wstydu nie ma władza,czuje się bezkarnie już nawet nie stwarza pozorów.Bardzo pewnie się czuje towarzystwo wzajemnej adoracji.
Weźcie ludzie i pomóżcie mi obliczyć. Włodarczyk dostał przedłużenie. Rok przed końcem kadencji?!
Wybory są na jesieni 2014. Chojniak może pójść sprzedawać pietruszkę. Kadencja Włodarczyka kończy się w 2015.
Ja już nie wiem. Obaj chłopcy piękni. I od wielu lat związani z sobą nierozerwalnie...
Może ich łączy coś więcej...?
Biznes i remonty. Okablowania, komputery... Ale ja myślę, że jeszcze coś bardziej subtelnego, takie cuś, co wisi w powietrzu i pachnie, jak pierwszy motyl wiosną...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!