metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Święta racja. ~Święta racja. (Gość)12.06.2014 12:49

Narzekać każdy potrafi, tylko robić nie ma komu... Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje...

13

ocena ~ocena (Gość)12.06.2014 13:36

Z waszych postów jasno wynika, że każda osoba na stanowisku jest do niczego.Tylko wy jesteście najlepsi.Szkoda,że nikt was nie docenił!!!

24

nie chce mi się z tobą gadać ~nie chce mi się z tobą gadać (Gość)12.06.2014 14:19

[cytat="jan"][/Czegoś głupszego już nie można było napisać: obojętnie, kto tam byłby dyrektorem, to remont i tak zostałby wykonany. Remonty robi planowo miasto.]
Złóż petycje do miasta, żeby koniecznie jak najszybciej przeznaczyło środki na remont twojej głowy

23

realista ~realista (Gość)12.06.2014 14:31

Konkurs do IV LO nie wyłonił kandydata na stanowisko dyrektora szkoły(braki w dokumentacji),dziś w TPSie wygrał najlepszy kandydat p.B.Ł(namaszczony przez szarą eminencję),jutro konkurs w ZSP nr2 ciekawe kto wygra?Natomiast jeśli chodzi o remonty w szkole to tylko dyrektorzy (kumple najwyższego)otrzymują z łatwością fundusze na remonty.

60

antyperspirant ~antyperspirant (Gość)12.06.2014 16:07

To dzisiaj szefowie wszystkich szefów wydają zwycięski bankiet w swojej siedzibie w Alejach 3 Maja.

60

realista ~realista (Gość)13.06.2014 17:41

Niestety dziś 13-go piątek pechowy dla kandydatów na stanowisko dyrektora w ZSP nr 2(Pioma)wszyscy zostali odrzuceni ze względów formalnych,niesamowite.Z tymi konkursami jest coś nie tak,tylu kandydatów odpadło ze względów formalnych w ogłoszonych konkursach.Tyle osób popełniło błędy przy dokumentacji,ciekawe czy nieprawidłowości dotyczyły tych samych dokumentów?Te osoby,które miały wygrać wygrały.Można teraz tylko obstawiać kto wygra w ZSP nr 4 i zobaczymy czy się sprawdzi.Zachęcam może ktoś trafi.

70

glad ~glad (Gość)13.06.2014 22:29

Kandydaci z samej Piomy byli nie do przyjęcia, ludzie bez wyrazu i charakteru, a TPS tez nie wylądował najlepiej

85

lex1 ~lex1 (Gość)25.06.2014 20:43

Niesamowite Włodarczyk jako jedyny z dyrektorów dostał przedłużenie na kolejne 5 lat bez konkursu,a w pozostałych szkołach ogłoszono konkursy co za tupet.Wstydu nie ma władza,czuje się bezkarnie już nawet nie stwarza pozorów.Bardzo pewnie się czuje towarzystwo wzajemnej adoracji.

61

tutaj tutajranga26.06.2014 03:58

Weźcie ludzie i pomóżcie mi obliczyć. Włodarczyk dostał przedłużenie. Rok przed końcem kadencji?!
Wybory są na jesieni 2014. Chojniak może pójść sprzedawać pietruszkę. Kadencja Włodarczyka kończy się w 2015.
Ja już nie wiem. Obaj chłopcy piękni. I od wielu lat związani z sobą nierozerwalnie...

72

??? ~??? (Gość)26.06.2014 09:16

"tutaj" napisał(a):
Ja już nie wiem. Obaj chłopcy piękni. I od wielu lat związani z sobą nierozerwalnie...

Może ich łączy coś więcej...?

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat