ja-pie-ry-^&-lę...
Moim skromnym zdaniem P.Chojniak otacza się staruchami i emerytami / P. Łopatowski / .Swoją drogą miasto staje się przechowalnią geriatrii i cityfobów , ale za to na wysokich stanowiskach w mieście i spółkach miasta; Na koniec - obaj się nie nadają. Myślę , że czas na zmiany na stanowisku Prezydenta , bo już wstyd- tym bardziej , że zbratał się z czerownymi;
No to jest kariera Rockefellera od managera octu do prezesa. A jeszcze nie tak dawno radni chcieli go zwolnić, chociaż to taki Piotr – kowski Żyła. Znaczy się jako pierwszy otrzymał dodatek entuzjastyczny. Czekamy na pierwsze prezesowskie Złote Powiedzenie.
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Łopatowski czy Krawczyński - jeden ch. To jakaś wojenka tych w przepoconych gaciach oderwanych od rzeczywistości. Inną sprawą wydaje się być powoływanie jakiegoś tam "pełnomocnika ds. rozwiązywania problemów alkoholowych" - przecież to pieniądze wyrzucone w błoto. Jestem za tym, żeby takowe stanowisko było zlikwidowane - same oszczędności!
Pan Krawczyński zdecydowanie bardziej nadawał się na poprzednie stanowisko. W MZGK octu nie ma.
Jeden wart drugiego................
Czy nie ma w tym MIEŚCIE nikogo innego, kto by się nadawał na takie stanowisko.
Tak nie da się żyć panie prezydencie..............
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!