Na pana miejscu pojechał bym do radnego Kozłowkiego i opowiedział o kulisach jego zwolnienia z pracy i funduszach wyborczych-będzie wesoło-hahahaha!
to jest jakiś kawał, tym miastem rządzi banda patalachow, jak patrzen a Krawczyńskiego, Wójcik to widze obraz naszego miasta w całej okazałości. Banda debili nic wicej szkoda tylko Piotrkowa, byłem wczoraj o 21 na koncercie i wiecej ludzi było na dniach Parzniewic, Plakac mi się chce jak widze jak to miasto umiera a w tym momęcie to już jest agonia.
Nosił wilk razy kilka aż ponieśli wilka-hahahahaha!!!!!!!!!!!!trzeci raz wypad z hukiem.
Ciekawe kto na szefa alkoholowej.może jadzia ha ha k...a śmieje sie piszac
Łopata wszedł za pazury Chojakowi i ten przyparty do ściany wreszcie odważył się go ruszyć. Łopata wie o finansowaniu kampanii prezydenckiej pod stołem, sam załatwiał kasę od pseudobiznesmenów. Chojniak robi w majty ze strachu przed Łopatą Zbliża się koniec chojaka. Cała komuna go otoczyła i skończy w pierdlu. Taka banda jak teraz, która dobrała się do miejskich pieniędzy nigdy nie była. Krawczyński został prezesem ciepłownictwa, bo musi odpalać z 15 tysięcy netto, które w biednym Piotrkowie będzie brał - Mariankowi i Chojakowi. Poza tym jego zadaniem będzie dalej dopalać Kozłowskiemu i innym wskazanym na zniszczenie pracownikom. Chojniak jest zwykłym kanciarzem. Kościół popiera nadal tego cwaniaka. - WSTYD!!!
A jakie pretensje wnosi p.Łopatowski zapomniał w jakim stylu załatwił A. Pola żeby dorwać się do koryta historia zatoczyła koło,tylko A.Pola ludzie żegnali ze łzami w oczach a pana z radością.
Na ostatniej przedwakacyjnej sesji rady miasta 24 czerwca br. radny PiS Piotr Gajda zaapelował do przewodniczącego rady miasta Mariana Błaszczyńskiego o odznaczenie złotym krzyżem zasługi radnego SLD Jana Dziemdziorę. Nie mogę pojąć, że odchodząca w lipcu br. na emeryturę pani kierownik BRM Anna Tłustwa została odznaczona srebrnym krzyżem a radny lewicy miałby zostać odznaczony złotym? A może był to żart tynfa wart? Pan Błaszczyński powiedział panu Gajdzie, żeby złożył wniosek na piśmie to on rozważy. Dobrze, że już zaczęły się wakacje i bedzie przerwa w obradach do sierpnia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!