...wczoraj nie udało się dojechać... chwalą nas Wy mnie Ja was. Widać artykuł sponsorowany jest
No cóż. "Atak" odparty strat niewiele ,ale wygranie bitwy to nie wygranie wojny. Do wiosny daleko. A więc zobaczymy co będzie w następnych miesiącach. I dopiero wtedy pochwały albo....
W Piotrkowie dobrze się jeździło po ulicach,natomiast przemieszczać się pieszo to była makabra.Teraz wiem dlaczego Straż Miejska porusza się samochodami ,żeby nie widzieć problemu.Ile mandatów zostało nałożonych dla tych którzy nie wykonywali obowiązku odśnieżania chodników.?Może ktoś udzieli informacji.
Ulice niby były odśnieżone ale MZK i tak nie dojechały na przystanki mowa tu autobusie nr 9,ulice odśnieżone a co z chodnikami,nikt nie zadbał by odśnieżyć chodniki
zaskoczyła zaskoczyła....
naprzeciwko hali bajoro byo wczoraj ze mozna było kajakiem pływać....studzienki niedrozne
Nie zgodzę się z opinią Pani Barbary, wjeżdżając o 7:30 drogą nr 91 od strony Rozprzy, na skrzyżowaniu "Moryca" doskonale było widać różnicę w jakości zimowego utrzymania drogi realizowaną przez Radomsko (odgarnięte i posolone) a przez Piotrków (nic nie zrobione). Na Krakowskim Przedmieściu LODOWISKO!!!
Może i w Piotrkowie tak było, ale w Rencznie np.chyba w ogóle płógi nie jeździły. Do Biedronki nie można było dojechać.
Po co opowiadać gdy widać na zdjęciach jak było na drogach, nie dalej jak we wczorajszym artykule ttps://epiotrkow.pl/news/16latka-potracona-na-pasach-w-Piotrkowie,49750
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!