I uważasz, że robisz dobrze? Wytresowałeś psa na zabójcę i z tego jesteś dumny? Nic dziwnego, że psy takich jak ty właścicieli wydostają się poza ogrodzenie i gryzą dzieci.
A gdzie jest tma napisane że ten pies nikogo nie wypuści, po pogryzie. Może nie wypuścić poprzez szczekanie, obezwładnienie skokiem itp,;
Taki pies powinien być pod kluczem albo w dobrym kagańcu.
nie nie atakuje jezeli o to chodz pies ma 5 lat i jeszcze nikogo nie ugryzl nie byl tresowany na agresje poprostu staje przy furtce i czeka na polecenie jedynym objawem jego stanowczosci jest warczenie .a i ne ja tresowalem a specjalista od szkolenia psow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i co z dyskusji na temat kojcow i lacuchow weszlismy na temat mojego psa zeby jedna dziesiata psow w polsce miala takie warunki jak moj pies to by bylo super
Dobrze wyszkolony pies to jak policjant. Pisać w kółko jedno to nie ma sensu. Każdy z nas ma wyrobioną opinię na ten temat i tyle. Pozdrowienia dla zwolenników trzymania psów w kojcach i dla tych co wolą wiązać na łańcuch. Ja spadam bo o 4 jadę w trasę i muszę być wyspany.
Mam pytanko do Organizatorów: czy zostało może trochę plakatów/ulotek promujących akcję? Można byłoby przejechać się po kilku okolicznych wsiach/miasteczkach i porozwieszać (po usunięciu daty na dole plakatu). Może już nie zakładalibyśmy łańcuchów, tylko choć rozwiesili plakat czy też ulotkę:-)
Idea "zerwijmy łańcuchy jest fajna i szkoda, że tylko w naszej okolicy dotarła do mieszkańców Piotrkowa. Myślę, że szkoda też, żeby zakończyła się na 1 dniowej akcji.
Pozdrawiam!
Niestety, wszystkie Wydrukowane ulotki i plakaty zostałe rozdane lub rozwieszone podczas akcji.
Pozdrawiam koordynator akcji Patryk Łuczyński
Pozdrawiam!
Hmm, szkoda - a jakby zrobić kopie w czerni/bieli? I ciekawe, czy pomysłodawcy ogólnopolskiej akcji nie mieliby nic przeciwko temu(???)
Jakby nie, to można byłoby pomyśleć.
Ja jestem dostępny pod privem
anthony5@op.pl -jakby były jakieś pomysły(???)-na privie możemy ew. uzgodnić, bo nie wiem, czy Moderatorzy epiotrkow.pl nie będą mieć coś przeciwko, że uzgadniamy tutaj na forum.
Pozdry
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!