To jest piotrkowska służba zdrowia.Jak w Piotrkowie traktują pacjenta.to powinno być na glośnione na całą Polskę
To trzeba mieć tupet, potrącił kobietę na pasach jeszcze uważa i nie ma odwagi się przyznać.
Kierowcy z ponad 50 letnim stażem powinni w nagrodę przechodzić badania co 2 lata.
Bardzo lubię czytać o ludziach którzy bezinteresownie pomagają innym i nie przechodzą obok...
Brawo dla Pana.
Nie napisano czy kierowca był trzeźwy, obstawiam, że był pijany. Powinien mieć zabrane prawo do jazdy a jeśli chce jeździć to zapraszamy do taxi.
Z całym szacunkiem, ale w tym wieku już w ogóle nie powinien był prowadzić samochodu. Jemu oczywiście nic się nie stało, a ucierpiała niewinna osoba.
Teraz wszyscy piszą 82 letni facet ło matko wilkie mecyje nie pamiętacie jak niedawno pisali o dwudziestolatkach, którzy zgineli koło szydłowa. Wynika z tego ze nikt nie powinien jeździć, bo wypadki niestety zdarzają się wszystkim. Ciekawi mnie czy wam nie zdarzyła sie jakaś sytuacja na drodze gdzie w ostatniej chwili udało sie uniknąć kolizj?
W tym wieku już nie powinien jeździć, ewentualnie robić okresowe badania dla kierowców.
Gratulacje dla karetki pogotowia i lekarza. Kartka S 2, nie wiedziałem ze zmieniły się przepisy postępowania z poszkodowanym. Kołnierz zakłada się w karetce? Nie trzyma się głowy podnosząc na noszach? Mam nadzieje ze kobiecie nic nie będzie i wróci szybko do swojego synka którego urodziła miesiąc temu. A dziadek miał jeszcze pretensje do leżącej kobiety która była pół przytomna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!