metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Radi ~Radi (Gość)24.08.2016 12:53

Zgadzam się że starsi ludzie mają opóźnioną reakcje, ale z drugiej strony jak się patrzy na pieszych przechodzących przez przejścia dla pieszych to się serce kraje ,nie którzy wcale nie patrzą ani w lewo ,ani w prawo , a na przejściu dla pieszych ma nie tylko uważać kierowca ale też i pieszy tego w podstawówce uczyli jak przechodzić przez przejścia dla pieszych.

50

ja ~ja (Gość)23.08.2016 20:16

Droga jest dla samochodów. Pieszy przed wejściem na ulicę powinien upewnić się, czy nic nie nadjeżdża, a nie wchodzić prosto pod auto.

129

Obserwator ~Obserwator (Gość)24.08.2016 08:55

Pewnie strażak OSP oni wiedzą dużoo ratownictwie szczególnie po imprezie w remizie. Jaki mądry mógł sam udzielić pomocy a nie komentować

49

Pogotowie SSW ~Pogotowie SSW (Gość)23.08.2016 23:01

Proszę bardzo jaki pan świadek specjalista pewnie ratownik bohater ze straży pożarnej po KPP,ludzie są niesamowici jak można być tak wrednym i pisać takie bzdury,wez się za robote człowieku,a epiotrków niech nie pisze niepotwierdzonych informacji i tak absurdalnych czy to jest jakiś zamach na pogotowie ze strony epiotrków?

512

Dominik ~Dominik (Gość)24.08.2016 18:22

Bo na pewno nie mieli kolnieza karetki to som osobne firmy nie szpitala

01

Witek ~Witek (Gość)24.08.2016 19:57

Dziś miałem okazję pojeździć rowerkiem po mieście i szczególne pozdrowienia dla ładniej Pani z autka osobowego na ul. A. Krajowej k/ ZUS .

02

Dominik ~Dominik (Gość)24.08.2016 18:28

Nie powinni jeździć już tacy ludzie A jak jezdzom to powinni robić badania jak kierowcy zawodowi , i ku..a przez dziatka takie malenstwo zostało bez matki jak bym to widział to bym w mordę mu dał .

22

Mariya Fnookievichz ~Mariya Fnookievichz (Gość)24.08.2016 20:44

pomocprawna@onet.pl cmoknij się w... Chcesz pomóc za darmo czy chcesz zarobić na maxa? Obstawiam to drugie więc spadaj na drzewo

02

Mariya Fnookievichz ~Mariya Fnookievichz (Gość)25.08.2016 05:36

do Czytelniczka- a reklamowanie przez Ciebie swoich usług "prawnych" jest zgodne z regulaminem tego portalu? Zapewne poszkodowana skorzysta z takiego rozwiązania o ile będą ku temu powody. I zapewne posiada wiedzę o tym co i jak, tak by odszkodowanie przypadło jej a nie Tobie i firmom podobnym które żerują na cudzej krzywdzie i z tejże dobrze sobie żyją. Szukaj dalej frajerów. Ale nie na tym portalu.

12

świadek ~świadek (Gość)24.08.2016 20:36

A ja widziałem całą sytuację. Śmiem twierdzić, że to "bohater" był niegrzeczny i przeszkadzał.

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat