Zgadzam się że starsi ludzie mają opóźnioną reakcje, ale z drugiej strony jak się patrzy na pieszych przechodzących przez przejścia dla pieszych to się serce kraje ,nie którzy wcale nie patrzą ani w lewo ,ani w prawo , a na przejściu dla pieszych ma nie tylko uważać kierowca ale też i pieszy tego w podstawówce uczyli jak przechodzić przez przejścia dla pieszych.
Droga jest dla samochodów. Pieszy przed wejściem na ulicę powinien upewnić się, czy nic nie nadjeżdża, a nie wchodzić prosto pod auto.
Pewnie strażak OSP oni wiedzą dużoo ratownictwie szczególnie po imprezie w remizie. Jaki mądry mógł sam udzielić pomocy a nie komentować
Proszę bardzo jaki pan świadek specjalista pewnie ratownik bohater ze straży pożarnej po KPP,ludzie są niesamowici jak można być tak wrednym i pisać takie bzdury,wez się za robote człowieku,a epiotrków niech nie pisze niepotwierdzonych informacji i tak absurdalnych czy to jest jakiś zamach na pogotowie ze strony epiotrków?
Bo na pewno nie mieli kolnieza karetki to som osobne firmy nie szpitala
Dziś miałem okazję pojeździć rowerkiem po mieście i szczególne pozdrowienia dla ładniej Pani z autka osobowego na ul. A. Krajowej k/ ZUS .
Nie powinni jeździć już tacy ludzie A jak jezdzom to powinni robić badania jak kierowcy zawodowi , i ku..a przez dziatka takie malenstwo zostało bez matki jak bym to widział to bym w mordę mu dał .
pomocprawna@onet.pl cmoknij się w... Chcesz pomóc za darmo czy chcesz zarobić na maxa? Obstawiam to drugie więc spadaj na drzewo
do Czytelniczka- a reklamowanie przez Ciebie swoich usług "prawnych" jest zgodne z regulaminem tego portalu? Zapewne poszkodowana skorzysta z takiego rozwiązania o ile będą ku temu powody. I zapewne posiada wiedzę o tym co i jak, tak by odszkodowanie przypadło jej a nie Tobie i firmom podobnym które żerują na cudzej krzywdzie i z tejże dobrze sobie żyją. Szukaj dalej frajerów. Ale nie na tym portalu.
A ja widziałem całą sytuację. Śmiem twierdzić, że to "bohater" był niegrzeczny i przeszkadzał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!