metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hhh ~hhh (Gość)23.08.2016 21:41

Gratuluję dziadziowi wieku , WOW , ale właśnie w tym wieku to proponuję rower ...tak dla zdrowotności a samochód wnukowi

35

kafi ~kafi (Gość)23.08.2016 19:42

kto pozwala takim starym ludziom prowadzic samochod. dac im wuzek z karitasu a nie w auto wsiada zabrac prawko takim starym ludzia

522

gość ~gość (Gość)23.08.2016 21:51

Mnie sie wydaje ze ludzie w tym wieku nie powinni poruszac sie samochodami 82 lata to stanowczo za duzo nawet jezeli dziadzia czuje sie na silach

14

madzik ~madzik (Gość)23.08.2016 22:05

Ej jak mozna napisac ze nie wszyscy kierowcy potrafia sie zatrzymac jednoczesnie przeciez kiedy jeden staje to chyba nie po to zeby sie zastanowic czy spuscil wode w toalecie a drugi powinien zwracac na to uwage i od kiedy kierowcy maja pierszenstwo na przejsciu dla pieszych bo cos do mnie nie dotarlo....

34

ziobro ~ziobro (Gość)23.08.2016 21:58

Mieszkam w pobliżu i powiem tak,jeśli policja chce w sposób konkretny zasilić swój budżet,to proponuje w pobliżu sklepu Społem stanąć z suszarką,każdy który tnie od Żelaznej ma nie miej jak 80-90 km/h.

50

Były kursant ~Były kursant (Gość)23.08.2016 22:34

Tragedia, dziadek pewnie ani nie dowodział, ani nie dosłyszał. Najgorzej, jak na drogę wyjadą taki niedzielni kierowcy.

14

chemik ~chemik (Gość)23.08.2016 20:19

To jest to, co cały czas powtarzam - 65 lat i okresowe badania lekarskie. Jeden może mieć i 100 lat i będzie sprawny, inny 65 i do niczego. Sprawdzać szybkość reakcji (żeby dziadek nie reagował 5 minut po przejechaniu kogoś) i psychotesty - czy dziadek nie żyje w matriksie. Koleżanka żony miała niegroźną stłuczkę z dziadeczkiem wyjeżdżającym z podrzędnej drogi. Nie robiłaby afery, gdyby dziadek nie zaczął jej wyzywać i przekonywać, że miał pierwszeństwo - bo jest starszy!!! Wezwana Policja wypisując mandat wytłumaczyła dziadkowi, że jest w błędzie, ale ramol dalej ma prawko i dalej stosuje własne przepisy ruchu....
Co do karetki - była niedawno afera o pobicie pacjenta. W sumie należy się cieszyć, że nie podali Pawulonu, lub nie wzięli pacjentki na hol za nogi.... Tutaj nie zdziwi już nic...

38

pogotowie ~pogotowie (Gość)23.08.2016 22:11

piotrkowscy ratownicy i lekarze mają piękne filmiki promocyjne jak leczyć

20

Miszcz ~Miszcz (Gość)23.08.2016 22:45

Najbardziej dziwi mnie fakt, że starszy Pan miał jeszcze pretensje do poszkodowanej. Mniej się boję staruszka za kierownicą niż młodego gniewnego.
Co do pogotowia. Kolejny "świadek,reporter" chce zaistnieć? Cieszyć się trzeba, że to nie pogotowie z Radomska. Tam to dopiero "profesja".

15

SKORUMPOWANY ~SKORUMPOWANY (Gość)23.08.2016 22:53

Czy epiotrków teraz działa jako biuro zażaleń kierowanych do służby zdrowia?wszystko co się do was napisze wrzucacie na neta?żenada

16

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat