w tym wieku to juz dla dobra swojego i ludzkiego powinien zdać prawo jazdy lub urząd już w tej sprawie zacząć coś robić
To super że koło sklepu.jest ich tam kilkadziesiąt.ale co tam...news poszedł
Z szacunkiem dla ludzi starszych,ale na ludzki rozum przecież w tym wieku to już powinni im zabraniać prowadzenia samochodu i nie tylko....
Gratulacje dla karetki pogotowia i lekarza. Kartka S 2, nie wiedziałem ze zmieniły się przepisy postępowania z poszkodowanym. Kołnierz zakłada się w karetce? Nie trzyma się głowy podnosząc na noszach? Mam nadzieje ze kobiecie nic nie będzie i wróci szybko do swojego synka którego urodziła miesiąc temu. A dziadek miał jeszcze pretensje do leżącej kobiety która była pół przytomna.
W tym wieku już nie powinien jeździć, ewentualnie robić okresowe badania dla kierowców.
Teraz wszyscy piszą 82 letni facet ło matko wilkie mecyje nie pamiętacie jak niedawno pisali o dwudziestolatkach, którzy zgineli koło szydłowa. Wynika z tego ze nikt nie powinien jeździć, bo wypadki niestety zdarzają się wszystkim. Ciekawi mnie czy wam nie zdarzyła sie jakaś sytuacja na drodze gdzie w ostatniej chwili udało sie uniknąć kolizj?
Z całym szacunkiem, ale w tym wieku już w ogóle nie powinien był prowadzić samochodu. Jemu oczywiście nic się nie stało, a ucierpiała niewinna osoba.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!