Witaj, 'mini19103'.
Niestety tego szaleństwa nabawiłam się obserwując sobie realia piotrkowskie... Teraz już nic rozumu, a tylko obłęd w oczach.
Nikt inny, jak właśnie obecna władza jest wyspecjalizowana w gubieniu funduszy miejskich.
I jak tu nie dostać fiksacji umysłowej, kiedy mieszkańców naraża się na realne niebezpieczeństwo. Takich wadliwych balkoników jest chyba w PT trochę więcej.
zrobiło się u nas gorąco,był dziennikarz w sprawie balkonu,napiszę później co się działo.....
Niedawno (2009 rok?) w Piotrkowie balkon się zarwał, z tragicznym finałem. Tylko, że o zagrożeniu wtedy nikt nie uprzedzał, a dzięki Twemu zaangażowaniu nie dojdzie do następnego nieszczęścia z balkonem jako sprawcą.
Piotrze nie jestem pewna czy do nieszczęścia nie dojdzie wymówki jakie robili Ci wszyscy urzędnicy słyszeliście chyba sami w strefie....kolejna rada,kolejne zero.Wiecie sami jak to jest.A ja gratuluje wszystkim nam kosiarze ruszyli do boju,widziałam na własne patrzałki.....
Jestem poza Piotrkowem i ciekaw jestem czy posprzątali i załatali te dziury?
Czy ten Majsak używa głowy tylko do noszenia beretu?
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/539890,na-ulicy-polnej-w-piotrkowie-zamiast-remontu-zasiali-trawnik,id,t.html
Jakby nie można tam było postawić takich plastikowych barier wypełnionych piaskiem, jak te, które, nie wiedzieć w jakim celu postawiono z 2 miesiące temu na ul. Próchnika przy posesji nr 38?
Jak widać, u specjalistów z MZDiK myślenie nie jest mocną stroną.
Może MZDiK ma tylko trzy takie bariery, to jak mogli je na Polnej ustawić, skoro już się szarpnęli i na Próchnika ustawili. Czepiasz się :)
Prawdopodobnie tak. Ten gość już raz wyleciał z pracy ze stanowiska naczelnika,po tym jak go zwolnił Matusewicz w 2002 r. Nowy dyrektor MZDiK przyjął go do siebie do pracy na stanowisko kierownika. Tak samo jak Żaka który w 2002 r wyleciał razem ze swoim naczelnikiem Chomickim. Kolesie nie pozwolą zrobić sobie krzywdy. Przewodniczący Rady Miasta z Prawicy Razem Marian Błaszczyński tracąc funkcję przewodniczącego i 2000 zł netto diety radnego, nadrobił straty jak trafił do Rady Nadzorczej MZK. Lekarz który jak nikt zna się na komunikacji miejskiej. Tego jeszcze nie było.
CHCĘ BYĆ RADNĄ CO MAM ZROBIĆ...
BO POTEM NIC NIE BĘDĘ ROBIĆ.....
Zapisz się do Prawicy Razem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!