metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mini19103 ~mini19103 (Gość)12.08.2010 22:05

Lola jesteś wielka.....
super jasna sprawa Wy nie wiecie a ja znam odpowiedź na pytanie o ścieżkach i nie tylko o nich....
czy ktoś z Was pomyślał ile kasiury urząd musiał wytrzepać na naszą zimę???a ja wiem bardzo dużo kasiury jeden z urzędników poproszony o przysłanie tzw.kosiarza na plac urzędowy,który jest zarosniety jak cholera odpowiedział zgadnijcie jak......
URZĄD NIE MA FUNDUSZY BO ZIMA BYŁA CIĘŻKA....KASY BRAK....
tak sobie myślę w buszu ludzie też żyją i nie narzekają może i nam się uda,a jak dojdzie do tragedii ,kiedy to rowerzysta zabłądzi w buszu:))może znajdzie się KASIURA....

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.08.2010 22:31

"Olka" napisał(a):
Jak zwykle komentarze Piotra Włostowica są niezbyt sensowne. Pan Włostowic w realu jest zapewne bardzo zakompleksionym człowiekiem. Dobrze, że ktoś taki jak Janek Dziemdziora interesuje się nawet takim z pozoru drobnymi sprawami w naszymi mieście jakimi są ścieżki dla rowerzystów!!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 12.08.2010 22:33

00

harman ~harman (Gość)12.08.2010 22:31

Panie Mojsak, czy Pan nie widzi różnicy między trawką a zielskiem które tam wyrosło na dwa metry i przypomina dżunglę.Ale jak zwykle Pan nic nie widzi.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.08.2010 22:35

"Lola" napisał(a):
A`propos miło, że ktoś podchwycił ten temat. Tylko gdzie u licha słowo dziękuję?
http://www.epiotrkow.pl/forum/kom,Slowackiego-Rowerzysci-juz-po-nowej-sciezce,5096,news[/cytat]
D-z-i-ę-k-u-j-ę!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.08.2010 22:39

"harman" napisał(a):
Panie Mojsak, czy Pan nie widzi różnicy między trawką a zielskiem które tam wyrosło na dwa metry i przypomina dżunglę. Ale jak zwykle Pan nic nie widzi.

Panie herman! Pan Majsak! M-a-j-s-a-k! No, odrobinę szacunku dla Kierownik Działu Utrzymania Czystości i Porządku w Miejskim Zarządzie Dróg i Komunikacji w Piotrkowie Trybunalskim!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.08.2010 22:42

"harman" napisał(a):
Panie Mojsak, czy Pan nie widzi różnicy między trawką a zielskiem

Szczerze mówiąc, to ja też nie widzę. Jedno i drugie, to i tak i tak gandzia przecież!

00

xxx1980 ~xxx1980 (Gość)12.08.2010 23:06

nie Panowie i Panie tutaj wszystko jest w porzadku , tutaj maja podobno otworzyc Park Jurajski , jeszcze wladze maja zalatwic kilka zwierzat ,,,,,

00

Lola ~Lola (Gość)12.08.2010 23:07

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
D-z-i-ę-k-u-j-ę!

Dziękuję za podziękowania. Tylko na niektórych można tutaj liczyć.

Cytuję:
Lola jesteś wielka.....

Nie taka znowu wielka. 1.64 m tylko. I to trawsko pewnie ze dwa razy wyższe ode mnie

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)13.08.2010 00:03

"Lola" napisał(a):
Cytuję:
Lola jesteś wielka.....

Lola, przecież mini19103 miała to na myśli, że Ty duchem jesteś wielka! Osobowością swoją!

Komentarz był edytowany przez autora: 13.08.2010 00:04

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)13.08.2010 00:15

"xxx1980" napisał(a):
nie Panowie i Panie tutaj wszystko jest w porządku , tutaj mają podobno otworzyć Park Jurajski, jeszcze władze maja załatwić kilka zwierząt...

Ale przecież wszystko już w tej mierze dopinają na ostatni guzik, tylko dopiąć nie mogą! Otwarcie tego parku na ulicy Podole się przesuwa i przesuwa...
E, ale jakie kilka zwierząt? Przecie ich kilkaset jest!
Nie zanadto wierzę w ploty, ale chodzą słuchy, że na inaugurację sam Steven Spielberg ma zjechać.
Sam, bez rodziny. Żeby miastu wyszło taniej.
Dlatego sam.

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat