metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ide na referendum ~ide na referendum (Gość)07.09.2013 10:12

15 września przewietrzymy to miasto.

00

szczepan ~szczepan (Gość)07.09.2013 10:32

Ja bym proponował zbierać kasę na już wyremontowany odcinek bo jak ostatnio przejeżdżałem to widać, że nawierzchnia osiada i z jezdni zaczynają wystawać studzienki kanalizacyjne.

00

pawel ~pawel (Gość)07.09.2013 11:05

Studzienki wystają tak samo jak wystawały, różnica wynosi może 1 cm, wiem to dokładnie bo od 3 lat jeździłem tamtędy praktycznie codziennie motocyklem.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.09.2013 11:24

Cytuję:
Staraliśmy się o dofinansowanie remontu Zalesickiej ze „schetynówek”, nie wyszło.

Już to gdzieś widziałem:

00

mix ~mix (Gość)07.09.2013 15:56

tym motocyklem jedz wolniej to ominiesz studzienki.

00

mm ~mm (Gość)07.09.2013 16:59

idioci na motocyklach właśnie jeżdżą po Modrzewskiego .Kto zezwala tym baranom jeździć po osiedlu , przecież biegają tu małe dzieci , chodzą osoby starsze, kto zezwala na wjazd 40 motocykli w sam środek osiedla.

00

samson ~samson (Gość)07.09.2013 21:44

Pan Pencina dalej niech stoi i w koalicji i opozycji to będzie bardziej szanowany przez "samych dla siebie". Zdecyduj się chłopie zobaczysz, remont ale nie za tej władzy a ty dalej głosuj pod dyktando pobożnego.

00

podatnik ~podatnik (Gość)07.09.2013 22:03

"szczepan" napisał(a):
Ja bym proponował zbierać kasę na już wyremontowany odcinek bo jak ostatnio przejeżdżałem to widać, że nawierzchnia osiada i z jezdni zaczynają wystawać studzienki kanalizacyjne.

Tak się zastanawiam ,czy to nie celowe działanie? tak się robi ,żeby za niedługi czas był remont a PEUK dostawał kolejne zlecenia i tak w kółko macieju.
Czy to czasem nie nazywa się marnotrastwo publicznych pieniędzy? kto za to odpowiada? dlaczego prokurator nie zainteresuje się takimi działaniami? dlaczego wewnętrzny audyt nie widzi nic niestosownego? dlaczego nikt nad tym nie panuje?

00

Ja uważam że miasto ma rację ~Ja uważam że miasto ma rację (Gość)07.09.2013 23:36

bo po co teraz robić drogę po której jeżdżą tak ciężkie samochody, które niszczą nawierzchnię a uczestniczą w modernizacji oczyszczalni ścieków.Lepiej Panie Pencina poczekać trochę szanując pieniądze i zrobić porządną drogę po modernizacji .Niech Pan trochę pomyśli ekonomicznie

00

Brawo Panie Prezydencie ~Brawo Panie Prezydencie (Gość)07.09.2013 23:41

gratuluję i dziękuję Panu że tak dobrze Pan tym miastem rządzi i nie ulega tym co myślą mało ekonomicznie.OCZYWIŚCIE NA REFERENDUM NIE IDĘ

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat