Ja bym proponował zbierać kasę na już wyremontowany odcinek bo jak ostatnio przejeżdżałem to widać, że nawierzchnia osiada i z jezdni zaczynają wystawać studzienki kanalizacyjne.
Studzienki wystają tak samo jak wystawały, różnica wynosi może 1 cm, wiem to dokładnie bo od 3 lat jeździłem tamtędy praktycznie codziennie motocyklem.
idioci na motocyklach właśnie jeżdżą po Modrzewskiego .Kto zezwala tym baranom jeździć po osiedlu , przecież biegają tu małe dzieci , chodzą osoby starsze, kto zezwala na wjazd 40 motocykli w sam środek osiedla.
Pan Pencina dalej niech stoi i w koalicji i opozycji to będzie bardziej szanowany przez "samych dla siebie". Zdecyduj się chłopie zobaczysz, remont ale nie za tej władzy a ty dalej głosuj pod dyktando pobożnego.
Tak się zastanawiam ,czy to nie celowe działanie? tak się robi ,żeby za niedługi czas był remont a PEUK dostawał kolejne zlecenia i tak w kółko macieju.
Czy to czasem nie nazywa się marnotrastwo publicznych pieniędzy? kto za to odpowiada? dlaczego prokurator nie zainteresuje się takimi działaniami? dlaczego wewnętrzny audyt nie widzi nic niestosownego? dlaczego nikt nad tym nie panuje?
bo po co teraz robić drogę po której jeżdżą tak ciężkie samochody, które niszczą nawierzchnię a uczestniczą w modernizacji oczyszczalni ścieków.Lepiej Panie Pencina poczekać trochę szanując pieniądze i zrobić porządną drogę po modernizacji .Niech Pan trochę pomyśli ekonomicznie
gratuluję i dziękuję Panu że tak dobrze Pan tym miastem rządzi i nie ulega tym co myślą mało ekonomicznie.OCZYWIŚCIE NA REFERENDUM NIE IDĘ
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!