W godzinach pracy? Takie rzeczy. Pani dyrektor cre nie godzi się. Będzie pani płacić pracownikom za ten dzień?
Widzę zd chcecie żeby ruscy do was weszli i zrobili Bucze i Irpien jak nie daj Bóg Tusk wygra to Polska będzie zbombardowana a wasze rodziny zginą z rąk ruskich kacapow
Wstyd p. Zięba jeździć w godzinach pracy i opowiadać takie głupoty. Czy nie ma pan innych obowiązków.? Kompromitacja. Wcześniej pana popierałem, ale strasznie się pan hańbi i coraz więcej ludzi się z pana śmieje.
Krzysztof Ibisz wojewódtwa łódzkiego jak zwykle w formie. Brawo Zbysiu.
Czy wiesz ze frekwencja podnosi dotacja i subwencje dla partii wypłacane ze skarbu państwa. Im więcej nas będzie tym więcej kasy dostaną ci naciągacze. Poprzednio za frekwencję obiecywali wozy strażackie (zakupione tez z naszej kasy) ale korzyść(kasa subwencje i dotacje) za frekwencję trafia bezpośrednio na konto partii. Każde pobranie karty nieważne na kogo zagłosujesz czy głos będzie ważny czy nie oni dostaną premie. To są mln zł z budżetu potem braknie na podwyżki dla budżetówki , na zasiłki na zdrowie na szpitala .... pamietacie spoty z Maćkiem Musiałem vel Rodzinka albo z Cezarym Pazura oni tez to reklamowali jak i ?ostatnia prosta? do szczepień jak inny celebryci będą opowiadać ze to patriotyczny partyjny obowiązek
Idę na referendum, bo chcę decydować sam, w ważnych sprawach. Partjni pośrednicy mi nie potrzebni. Nie wierzę politykom.
Biorę udział we wszystkich referendsch począwszy od tego, z 29 listopada 1987r.Wolę decydować osobiście, niż ma za mnie robić to nawet mój przedstawiciel, który w danym temacie może mieć odmienne zdanie niż ja. W tym też wezmę udział.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!