metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Demokracja bezposred ~Demokracja bezposred (Gość)11.10.2023 19:58

Bardzo ważna akcja. Najlepiej decydować samemu.

50

Paweł ~Paweł (Gość)11.10.2023 20:52

W godzinach pracy? Takie rzeczy. Pani dyrektor cre nie godzi się. Będzie pani płacić pracownikom za ten dzień?

20

śłuchaćśc...ierwa ~śłuchaćśc...ierwa (Gość)11.10.2023 21:08

Taśmy Morawieckiego! Mocne fragmenty -

12

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)11.10.2023 16:43

Widzę zd chcecie żeby ruscy do was weszli i zrobili Bucze i Irpien jak nie daj Bóg Tusk wygra to Polska będzie zbombardowana a wasze rodziny zginą z rąk ruskich kacapow

07

kiszony ogór ~kiszony ogór (Gość)11.10.2023 12:20

kto nie zagłosuje w referendum ten ruski

86

Mieszkaniec Woli ~Mieszkaniec Woli (Gość)11.10.2023 10:54

Wstyd p. Zięba jeździć w godzinach pracy i opowiadać takie głupoty. Czy nie ma pan innych obowiązków.? Kompromitacja. Wcześniej pana popierałem, ale strasznie się pan hańbi i coraz więcej ludzi się z pana śmieje.

117

gffff ~gffff (Gość)11.10.2023 19:59

Krzysztof Ibisz wojewódtwa łódzkiego jak zwykle w formie. Brawo Zbysiu.

32

Gdzie Maciek Musiał ~Gdzie Maciek Musiał (Gość)12.10.2023 15:10

Czy wiesz ze frekwencja podnosi dotacja i subwencje dla partii wypłacane ze skarbu państwa. Im więcej nas będzie tym więcej kasy dostaną ci naciągacze. Poprzednio za frekwencję obiecywali wozy strażackie (zakupione tez z naszej kasy) ale korzyść(kasa subwencje i dotacje) za frekwencję trafia bezpośrednio na konto partii. Każde pobranie karty nieważne na kogo zagłosujesz czy głos będzie ważny czy nie oni dostaną premie. To są mln zł z budżetu potem braknie na podwyżki dla budżetówki , na zasiłki na zdrowie na szpitala .... pamietacie spoty z Maćkiem Musiałem vel Rodzinka albo z Cezarym Pazura oni tez to reklamowali jak i ?ostatnia prosta? do szczepień jak inny celebryci będą opowiadać ze to patriotyczny partyjny obowiązek

02

Ot co ~Ot co (Gość)12.10.2023 15:47

Idę na referendum, bo chcę decydować sam, w ważnych sprawach. Partjni pośrednicy mi nie potrzebni. Nie wierzę politykom.

30

Bo chcę ~Bo chcę (Gość)11.10.2023 21:02

Biorę udział we wszystkich referendsch począwszy od tego, z 29 listopada 1987r.Wolę decydować osobiście, niż ma za mnie robić to nawet mój przedstawiciel, który w danym temacie może mieć odmienne zdanie niż ja. W tym też wezmę udział.

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat