Zastanawia mnie fakt kilku wypowiedzi gloryfikujących tego osobnika niezrównoważonego. Są podobne (na kilku portalach to samo) i chyba pisze je jedna osoba, góra dwie. I wszyscy zapominają o jednym zabito psa na czyjejś posesji.... dziś posesja jutro mieszkanie... a może za kilka lat jak ten osobnik się zdenerwuje bo jakiś dzieciak spierze jego potomka też dokona na "oprawcy" syna samosądu? Ten pan potrzebuje pomocy psychologa,jeśli po 3 tygodniach dobiera się do broni, nawet jeśli to jest wiatrówka.
Śmieszni jesteście...
Za nie długo urodzi mu się dziecko, i jak dziecko będzie płakac pół nocy czy całą noc to też mu strzeli z wiatrówki bo mu będzie przeszkadzac??
Więc mam rozumieć, że gdy temu mężczyźnie urodzi się dziecko i będzie płakać w nocy to moge je zabić? Przecież mam prawo do spokojnej nocy.. ;)
panie Piotrze, jak urodzi się Panu dziecko i będzie płakać w nocy to również strzeli Pan do niego z wiatrówki? Szczerze współczuje Panu przyszłemu potomkowi oraz całej rodzinie.
Co za idioci mieszkają w tym Sulejowie. Strzelać do niewinnego psa. Kozak jesteś to spróbuj się z silniejszym od siebie ty zacofany snobie.
Panie Piotrze W Dziekujemy ze uwolnil nas Pan od nie przespanych nocy. Szkoda ze nie od sasiadow. MIESZKANCY.
Co to jest 2 lata. Jestem za zaostrzeniem kar. Powinien dostać 10
powinni podać dane tego zwyrodnialca do publicznej wiadomości a później.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!