metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)14.09.2021 11:35

Ja tam lubię układać towar na paletę i mam też przyjaciół kierowników.

22

Pracuś ~Pracuś (Gość)14.09.2021 12:00

ZUS sprawdzi to językiem

21

Karyna ~Karyna (Gość)14.09.2021 12:22

Mój Seba i ja hwalimy sobie pracę na kompletacji

12

fds ~fds (Gość)14.09.2021 15:00

a kto chce pracować z myślą że i tak łunia i agenda 2030 zabierze wszystkie oszczędności ...bym - nie posiadał nic i będę szczęsliwy - oczywiscie nie będę należał do masońskiej elity która będzie sobie mogła wszystko gromadzić, ważne by niewolnicy jedli świerszcze i larwy i mieli bezgotówkowe wirtualne pieniądze z datą ważności
Dlalej planetrianie Łunijni walczcie sobie z CO2 buahahhahahaha podczas gdy wasi bogowie sobie latają na szczyty klimatyczne w turbo odrzutowcach, hahahaha ratujmy ziemie, byśmy mogli czysto oddychać, podczas gdy Wulkany i naturalne procesy na Ziemii mają co innego do powiedzenia...wycinajmy lasy a potem lament że się "klimat zmienia", co za banda oszolomow żyje na tym świecie....ludzkość zasłużyła na restet w stylu spalmy wszystko w ogniu a potem porządek z chaosu

41

go?ć_senior ~go?ć_senior (Gość)14.09.2021 14:26

A ja nie mam wypalenia zawodowego. Lubię pracować za miskę ryżu.

23

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)14.09.2021 11:40

Efekt 500 plus

14

Apocalypto ~Apocalypto (Gość)14.09.2021 17:24

Podobno pracownicy ZUS też już są powypalani, tak jak medycy, policja i cała reszta budżetówki i pospólstwa. Normalnie w tyłkach się poprzewracało z tego dobrobytu. Ale od nowego roku będzie się chodziło od sąsiada do sąsiada i będzie się zbierało suchy chleb dla konia, obierki dla królika, z tym że sąsiad też będzie potrzebował suchy chleb i obierki dla królika. Po rosyjsku to się nazywa urawniłowka, a po europejsku nie bardzo wiem jak. Może zielony ład. Ale póki co to czekamy z niecierpliwością na następne fale i bałwany. No chyba że suweren otrząśnie się z letargu i nie jego, ale on weźmie krótko za podgardle zbawicieli naszych i obcych.
Jakiś czas temu Mel Gibson wyreżyserował film "Apocalypto" i tam pokazano jak szamani, wykorzystują krwawo zaćmienie słońca. My Europejczycy mamy obecnie innego fetysza.

31

sadfsdf ~sadfsdf (Gość)14.09.2021 17:42

Czy naprawdę ZUS musi wydawać nie swoje pieniądze na coś, co jest oczywiste? Jak w tym kraju nie być wypalonym, skoro rosną podatki i ilość przepisów, co chwila jakiś lockdown bez składu i ładu.

81

bezrobotny ~bezrobotny (Gość)14.09.2021 15:47

Kiedy ja doczekam się uznania mojego wypalenia z powodu szukania pracy od 5 lat?

44

j. ~j. (Gość)14.09.2021 19:16

Ja już nie jestem wypalony. Może kiedyś byłem, bo teraz to już jestem o wiele bardziej niż wypalony. Każdy dzień pracy jest dla mnie kolejnym koszmarem. Niestety naobiecywali emeryturę po 40 latach pracy, a nic z tego nie będzie. Chętnie bym odszedł godząc się na nieco niższą emeryturę, podczas gdy jest mnóstwo osób, które mają już wiek emerytalny, a uparcie trzymają się stołków. Domyślam się, że raczej się w pracy nie przemęczają...

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat