Wszystko pięknie tylko co z ludźmi chorymi którzy są na świadczeniach lub czekają na komisję lekars?ą ani do pracy bo kto wystawi mi kartkę ze jestem zdolna jak nie jestem !!!do pracy lekarze nie przyjmują bo teź się obawiają a i świadczenia nie otrzymam bo nie ma komisji
Dyrdymały jakieś. Odroczenie terminu płatności. A potem gospodarka i klienci popędzą z pieniędzmi do przedsiębiorcy i w dwójnasób lub wielokrotnie więcej nawalą mu kasy, aby ten mógł w zębach zanieść do ZUS-u podwójną lub potrójną składkę za ubezpieczenie. KRÓL ZUS, dobry pan, a przecież mógł nie odroczyć wcale.
Czy to prawda, że odroczenie jest za luty, marzec i kwiecień, przy czym za luty już nie ma fizycznie możliwości, bo każdy musiał opłacić już?
Jak to państwo ma być zdrowe, skoro ustala się takie nienormalne prawo?
OBŁĘD!!!! składki opłacamy do 10 tego każdego miesiąca więc jakie odroczenie za luty i marzec???!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!