O dzięki Ci panie jakiś Ty hojny, jaki wspaniały. . . Nieważne że za nasze pieniądze których nigdy nie zobaczymy, cudownie że możemy oddać haracz trochę później
jaka pomoc?drzwi zamkniete na glucho i kobiecina z ochrony, bez jaj metr piecsdziesiat 40 kg wagi . no litosci
Górnikom dadzą 13-14 mimo, że dokłada się do nich 8 mld. rocznie a przedsiębiorcom łaskawie odroczą składki ZUS za okres, w którym firma grosza nie zarobiła...to jest solidarność społeczna PiSocjalistów!!!
W moim przypadku , podejrzewam że inni mają ten sam problem , ZUS jest najgorszym złodziejem bo działa zgodnie z i w imieniu Prawa.Dlaczego tak uważam już wyjaśniam. Jestem emerytem z 45 letnim stażem pracy dodatkowo prowadzę dwie niezależne działalności gospodarcze. Zgodnie z obowiązującym zbójeckim prawem opłacam TRZY SKŁADKI ZDROWOTNE. , pytam się dlaczego czy jak zachoruję będzie przy mnie trzech lekarzy czy w szpitalu będę miał do dyspozycji trzy łóżka czy za leki będę płacił trzykrotnie mniej - Odpowiadam NIEEEEEE .Ponadto skoro Państwo pobiera ode mnie składkę zdrowotną tzn zawarło ze mną umowę że będzie świadczyło na moją rzecz usługę zdrowotną , skoro słyszę od lekarza że na przyjęcie u specjalisty mam czekać 12 i więcej miesięcy tzn że Państwo nie wywiązuje się z zawartej ze mną umowy to i płatność za umowę powinna być zawieszona do chwili kiedy Państwo będzie się z niej wywiązywać. Dlatego uważam ZUS za najgorszego złodzieja.
Pracuję w ZUS i przestańcie mnie obrażać nawet nie macie pojęcia jaka ta praca jest ciężka i wyczerpująca.
W socjalizmie władza walczy z problemami, które w normalnym systemie nie istnieją...ZUS dobija przedsiębiorców dla ich dobra a więc mam pytanie, skoro ZUS jest taki wspaniały to dlaczego jest obowiązkowy???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!