metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Henryk ~Henryk (Gość)20.03.2020 06:03

W socjalizmie władza walczy z problemami, które w normalnym systemie nie istnieją...ZUS dobija przedsiębiorców dla ich dobra a więc mam pytanie, skoro ZUS jest taki wspaniały to dlaczego jest obowiązkowy???

10

gość ~gość (Gość)19.03.2020 12:59

Pracuję w ZUS i przestańcie mnie obrażać nawet nie macie pojęcia jaka ta praca jest ciężka i wyczerpująca.

03

erwinek ~erwinek (Gość)18.03.2020 12:57

W moim przypadku , podejrzewam że inni mają ten sam problem , ZUS jest najgorszym złodziejem bo działa zgodnie z i w imieniu Prawa.Dlaczego tak uważam już wyjaśniam. Jestem emerytem z 45 letnim stażem pracy dodatkowo prowadzę dwie niezależne działalności gospodarcze. Zgodnie z obowiązującym zbójeckim prawem opłacam TRZY SKŁADKI ZDROWOTNE. , pytam się dlaczego czy jak zachoruję będzie przy mnie trzech lekarzy czy w szpitalu będę miał do dyspozycji trzy łóżka czy za leki będę płacił trzykrotnie mniej - Odpowiadam NIEEEEEE .Ponadto skoro Państwo pobiera ode mnie składkę zdrowotną tzn zawarło ze mną umowę że będzie świadczyło na moją rzecz usługę zdrowotną , skoro słyszę od lekarza że na przyjęcie u specjalisty mam czekać 12 i więcej miesięcy tzn że Państwo nie wywiązuje się z zawartej ze mną umowy to i płatność za umowę powinna być zawieszona do chwili kiedy Państwo będzie się z niej wywiązywać. Dlatego uważam ZUS za najgorszego złodzieja.

180

Alan ~Alan (Gość)19.03.2020 05:37

Górnikom dadzą 13-14 mimo, że dokłada się do nich 8 mld. rocznie a przedsiębiorcom łaskawie odroczą składki ZUS za okres, w którym firma grosza nie zarobiła...to jest solidarność społeczna PiSocjalistów!!!

60

amela123 ~amela123 (Gość)18.03.2020 12:57

jaka pomoc?drzwi zamkniete na glucho i kobiecina z ochrony, bez jaj metr piecsdziesiat 40 kg wagi . no litosci

20

gość ~gość (Gość)18.03.2020 21:09

O dzięki Ci panie jakiś Ty hojny, jaki wspaniały. . . Nieważne że za nasze pieniądze których nigdy nie zobaczymy, cudownie że możemy oddać haracz trochę później

70

Alan ~Alan (Gość)18.03.2020 12:21

Dobry krok.

05

gość ~gość (Gość)18.03.2020 20:09

A dlaczego nie ma podawanych danych województwa z podziałem na powiaty? Przecież podawana przez Was liczba 42 osób nie dotyczy samej Łodzi. Mieszkańcy całego województwa łódzkiego mają prawo wiedzieć gdzie znajdują się ogniska zapalne. Rządowa mapa z podziałem na powiaty została wczoraj zlikwidowana. Czekamy od Wojewody na wykaz zachorowań z podziałem na powiaty. A może Prezydent naszego miasta też powinien zadabć w ten sposób o swoich mieszkańców, gdyż niepewność o swoje rodziny nie służy nam wszystkim.

50

?? ~?? (Gość)18.03.2020 19:00

ta napewno

10

gość ~gość (Gość)18.03.2020 16:09

Zawsze chciałam pracować w zusie albo krusie

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat