Mina będzie obojętna bo ten temat w sprawie promocji tyle dobrego wnosi, że szok.
Ciebie to grzeje ? Uważasz, że urzędnik, który siedzi w pracy i przegląda strony www i wyskakuje z takim pomysłem na promocję jest kompetentny ?
Przecież sami też to mogliśmy zorganizować i też byłoby dobrze i nikt by za to pieniędzy nie wziął. Wiesz ja też bym chciał dostawać dobrą pensję za: 1) dłubanie w nosie, 2) surfowanie w sieci, 3) picie kawusi i/lub herbatki, a Ty nie ?
Ciekawe jaką kolejną szaloną teorię będzie miał Klet, jak Piotrkowowi jednak się uda! Chciałabym zobaczyć jego minę!
Do Abakusa.
Podaj mi przynajmniej jeden pozytyw tego, że nasze miasto znajdzie się na planszy "Monopoly" ?
Czy w związku z tym przybędzie inwestycji albo nowych miejsc pracy ?
Aaaaa no wycofuje się z tego co tam wcześniej pisałem bo ogólnie mnie ten temat nic nie obchodzi.
Jak kogoś to podnieca to niech się bawi.
no i Uć też :D
klet - ja Cie trochę nie rozumiem, przecież akcja PIOTRKÓW NA MONOPOLY już od 20 lutego jest propagowana przez mieszkańców Piotrkowa na Facebooku i portalach. Z tego powodu już mamy 11 miejsce (w połowie peletonu). Pierwszych 20 miast wchodzi na plansze. Takie miasta jak Olsztyn, Częstochowa - daleko za nami. Nie rozumiem Twojej DEDUKCJI klet, tak jakbyś nie mieszkał w Piotrkowie i nie wiedział co się w nim dzieje...
P..........anin i klet, a czym Wy się wykazujecie? Czytając Wasze posty widać, że wszystko co ma czemuś służyć Wam przeszkadza. Poświęcając czas na pisaniu bzdetów np. do wyjścia na ulice i robienia rewolucji, oddajcie choć jeden głos (przynajmniej coś zrobicie dla miasta) - to nic nie kosztuje, a zajmie 10 sekund. Jakby wypowiadała się o tym głosowaniu w Monopoly np. jakaś osoba z radia lub lokalnej gazety, to też byście ją wyśmiewali - reasumując: Wy jesteście zawsze na NIE - tak dla ZasAdY!
Wiesz pewnie zgodzicie się ze mną, że gdybyśmy My piotrkowianie się zmówili na FB lub innym portalu społecznym, że razem wesprzemy miasto w tej zabawie to efekt byłby taki sam lub lepszy. Dlatego, jeśli urzędnik podnieca się takimi akcjami, bzdurkami, które nie mają żadnego sensu i za to bierze pieniądze to to jest żałosne. Tak jakby dać dziecku komputer i włączyć mu grę i spojrzeć na nie by ujrzeć radość szczerą. Tutaj urzędnik tak właśnie się zachowuje, a wydaje mnie, się że powinien bardziej intensywnie wykonywać swoje obowiązki.
Co do braku sensu w tej akcji, nasze miasto nie ma szans z prostego rachunku. Naszej mieściny pod względem liczby mieszkańców nie ma nawet w pierwszej 10 polskich miast więc nie może być mowy o sukcesie. Dlatego niech p.Skórka weźmie się do pracy sumiennej, a nie głupstwa w czasie pracy (chyba) wyszukuje w internecie.
W/g mnie jest to próba "wykazania" się M.Skórki. Niczemu dobremu to nie służy. Jest to przysłowiowe bicie piany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!