metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)09.03.2011 17:03

Ludzie czy Skórki i Ogryzki nie mają czym się zajmować. Takie wiadomości to mnie wręcz śmieszą do łez i złoszczą.

00

Piotr Citowski ~Piotr Citowski (Gość)09.03.2011 15:00

Każda osoba powyżej 13 roku życia może głosować raz dziennie ze swojego adresu e-mail. Zdarzają się problemy z głosowaniem innej osoby z tego samego adresu IP.
Zachęcam do głosowania, jesteśmy już na 12 miejscu.

00

Aman Amanranga09.03.2011 14:25

Cytuję:
Ja mam nadzieję, że wszyscy mieszkańcy, którzy mają dostęp do Internetu i którzy chcieliby widzieć nasze miasto na mapie gry będą raz dziennie głosować na Piotrków Trybunalski - mówi Marta Skórka

To można głosować wielokrotnie z tego samego adresu IP na nasze miasto? To tego nie wiedziałem.

00

Anusia_813 ~Anusia_813 (Gość)09.03.2011 14:18

ja głosuje :D

00

Miś ~Miś (Gość)09.03.2011 14:20

Ja głosuję codziennie:)

00

codzienniejedengłos ~codzienniejedengłos (Gość)09.03.2011 12:04

GŁOSUJEMY GŁOSUJEMY są spore szanse
http://www.monopoly.pl/

00

zxc ~zxc (Gość)09.03.2011 19:31

To skoro masz kleciku takie zdanie, to przenieś się marudo do TM. Swietnie sie odnajdziesz, bo władza ma to W czerech literach... dziwne tylko, ze ludzie na forach sie o to burzą... cóż widocznie nie są tak wszechwiedzący jak ty. Szkoda, że w realu nie słychać takich wyraźnych osądów. Hipokryzja? Idź do Skórki i jej to powiedz. No i nie zapomnij zaproponować swoich genialnych pomysłów.

00

radomszczanin ~radomszczanin (Gość)09.03.2011 19:58

równiez dzieki naszym glosom Piotrkow jest tak wysoko.Mieszkancy radomska głosują na wasze i nasze miasto.Liczymy na wzajemnosc.Prosimy Piotrkowian o głosy na Radomsko.Z góry dziękujemy

00

klet ~klet (Gość)09.03.2011 20:13

"zxc" napisał(a):
No i nie zapomnij zaproponować swoich genialnych pomysłów.

Wiesz gdzie ja mam to miasto ?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)09.03.2011 20:19

"zxc" napisał(a):
Idź do Skórki i jej to powiedz. No i nie zapomnij zaproponować swoich genialnych pomysłów.

Skórki nie ma w pracy!Jest na rozpoczętych w dniu dzisiejszym Międzynarodowych Targach Turystycznych.Ciężko pracuje...Dajcie dziewczynie spokój łobuzy!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat