metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)23.02.2011 20:57

Cytuję:
brawo brawo na tyle komentarzy nikt wiecej nie zawazyl jak to jest napisane?ja od razu
:)))

~assa,nie cytuj czegoś,czego nie pisałem.

00

Cami ~Cami (Gość)23.02.2011 21:51

Ona staje się celebrytką,zaistniała w mediach.
Czego to ludzie nie robią,żeby stać się sławnym :)

00

Aman Amanranga23.02.2011 22:04

"Cami" napisał(a):
Zdawałam na prawko 10 lat temu

24 lata temu nikt nie plątał się po placu egzaminacyjnym. Był luz, mniej nerwów i nikt nie zdawał po kilka czy kilkanaście razy. Większość zdawała za pierwszym razem a tylko niektórzy za drugim. Teraz wszystko stanęło na głowie.

00

Cami ~Cami (Gość)23.02.2011 22:07

"Aman" napisał(a):
"Cami" napisał(a):
Zdawałam na prawko 10 lat temu
24 lata temu nikt nie plątał się po placu egzaminacyjnym. Był luz, mniej nerwów i nikt nie zdawał po kilka czy kilkanaście razy. Większość zdawała za pierwszym razem a tylko niektórzy za drugim. Teraz wszystko stanęło na głowie.

Hmm,Aman - to wiosenek masz więcej ;)

00

Aman Amanranga23.02.2011 22:14

"Cami" napisał(a):
Hmm,Aman - to wiosenek masz więcej ;)

Ale to było za czasów przedszkolnych. Mieliśmy wtedy takie fajne samochodziki z drewna. Żadna kolizja nie kończyła się tragedią. :-)

00

Cami ~Cami (Gość)23.02.2011 22:17

Nieźle heh. To ile kolizji masz na koncie - pytam przede wszaystkim o te z drogi od przedszkola do domu :D

00

Tartu Tarturanga23.02.2011 22:32

"Aman" napisał(a):

Może dlatego teraz ludzie nie potrafią jeździć ... zwłaszcza po rondach

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)23.02.2011 22:53

Na pewno zdała.

00

Aman Amanranga23.02.2011 23:07

"Waldemar" napisał(a):
Na pewno zdała.

Zdała samochód, którym jeździła.

"Cami" napisał(a):
To ile kolizji masz na koncie

Raz wjechałem w panią przedszkolankę ale to się nie liczy bo było po wypiciu środka odurzającego - oranżady w proszku.

00

ANTY L ~ANTY L (Gość)24.02.2011 08:48

"L" NA TORY !!!!!!!!!
LUNATYKI NA TORY !! :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat