Nie wiemy jak to było było w tym przypadku - kogo to wina. Ale prawda jest niestety taka że ogrom pieszych wchodzi na pasy często tuż przed jadące auto nie spoglądając wcześniej na bok.
do BYŁY PIOTRKOWIAK jak się czujesz jak krowa to idż na pastwisko a nie chodnik. Ciekawe co byś zrobił jak jesteś tuż przy przejściu a pieszy z marszu wchodzi ci tuż przed maską nawet się nie rozglądając ale za to z komurą przy uchu.
A cała prawda to taka ż kierowcy wyprzedzają na pasach i przed pasami. ostatnio w al. A. Krajowej też o mało co nie zostałam potrącona, kierowca zatrzymał się aby mnie przepuścić a drugi przejechał przez pasy, ledwo co odskoczyłam .Gdybym przyspieszyła 1 sekundę dzisiaj nie było by mnie wśród żywych .Zastanawiam się jakim trzeba być imbecylem umysłowym żeby nie zdawać sobie sprawy z wyprzedzania na i przed pasami.
A może to pieszy wchodząc na jezdnie nie upewnił się czy nie nadjeżdża auto i wlazł pod nie jak święta krowa
Kierowcy dobrze obserwujcie pieszych , by nie zdążyli uciec wam z przed masek samochodu. Po co się plączą po pasach. Ich miejsce jest w domu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!