Ja rozumiem, że zbieranie śladów i tak dalej ale mogliby się pospieszyć dobrze, że jak wyjeżdżałem z podporządkowanej to mnie wpuścił kulturalny kierowca.
To chyba najniebezpieczniejsze miejsce dla pieszych w mieście! Jadący od strony wiaduktu kolejowego cisną gaz do dechy,by "przeskoczyć" światła i szybko dojechać do następnych...Było tam juz bardzo dużo potrąceń, ale jak widać NIKT z tym nie zamierza nic zrobić. Czyżby czekał na śmiertelne potrącenie kogoś z własnej rodziny...?
Kolejna kierujaca bezmozgowiec. wiele razy wracajac do domu jezdze tamtedy a kiedy zatrzymuje sie bo widze ze piesi dochodza do pasow to inni kierowcy zjezdzaja na inny pas i wyprzedzaja. masakra. kompletny brak kultury. w polsce dlugo jeszcze nie bedzie jak w niemczech tam pieszy jest swieta krowa i slusznie. a prawo jazdy powinno byc zabierane za przekroczenie w miescie predkosci o 25 a nie 50 km. moze bezmozgowych kierowcow cos by to nauczylo. a pani kierowca z punto to taczka powinna kierowac nie autem.
Już niedługo wchodzą w życie przepisy dające pierwszeństwo pieszemu, który znajduje się przed przejściem dla pieszych. To kończy dywagacje czy wtargnął czy nie.
Kierowcy dobrze obserwujcie pieszych , by nie zdążyli uciec wam z przed masek samochodu. Po co się plączą po pasach. Ich miejsce jest w domu.
A może to pieszy wchodząc na jezdnie nie upewnił się czy nie nadjeżdża auto i wlazł pod nie jak święta krowa
A cała prawda to taka ż kierowcy wyprzedzają na pasach i przed pasami. ostatnio w al. A. Krajowej też o mało co nie zostałam potrącona, kierowca zatrzymał się aby mnie przepuścić a drugi przejechał przez pasy, ledwo co odskoczyłam .Gdybym przyspieszyła 1 sekundę dzisiaj nie było by mnie wśród żywych .Zastanawiam się jakim trzeba być imbecylem umysłowym żeby nie zdawać sobie sprawy z wyprzedzania na i przed pasami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!