metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Punkt G ~Punkt G (Gość)19.05.2015 16:54

Już niedługo wchodzą w życie przepisy dające pierwszeństwo pieszemu, który znajduje się przed przejściem dla pieszych. To kończy dywagacje czy wtargnął czy nie.

73

gość ~gość (Gość)19.05.2015 19:04

Kolejna kierujaca bezmozgowiec. wiele razy wracajac do domu jezdze tamtedy a kiedy zatrzymuje sie bo widze ze piesi dochodza do pasow to inni kierowcy zjezdzaja na inny pas i wyprzedzaja. masakra. kompletny brak kultury. w polsce dlugo jeszcze nie bedzie jak w niemczech tam pieszy jest swieta krowa i slusznie. a prawo jazdy powinno byc zabierane za przekroczenie w miescie predkosci o 25 a nie 50 km. moze bezmozgowych kierowcow cos by to nauczylo. a pani kierowca z punto to taczka powinna kierowac nie autem.

132

P51 ~P51 (Gość)19.05.2015 13:37

To chyba najniebezpieczniejsze miejsce dla pieszych w mieście! Jadący od strony wiaduktu kolejowego cisną gaz do dechy,by "przeskoczyć" światła i szybko dojechać do następnych...Było tam juz bardzo dużo potrąceń, ale jak widać NIKT z tym nie zamierza nic zrobić. Czyżby czekał na śmiertelne potrącenie kogoś z własnej rodziny...?

71

kierowca z podporządkowanej ~kierowca z podporządkowanej (Gość)20.05.2015 22:53

Ja rozumiem, że zbieranie śladów i tak dalej ale mogliby się pospieszyć dobrze, że jak wyjeżdżałem z podporządkowanej to mnie wpuścił kulturalny kierowca.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat