Im wyżej wyleziesz z większym hukiem zlecisz hehehehh poseł a teraz zwykły nauczyciel heheehhh
jak się nie ma co się lubi ( i ma z tego kasę) to trzeba polubić to co się dostało
Jak budowałeś plebanię na Belzackiej to teraz dawaj do PIS-u i za 2 lata jesteś chłopie prezydentem tego miasta i znowu Ci 4 latka zlecą a może nawet i więcej.
Taki z niego historyk jak z Grodzkiej primabalerina. Przecież on nie ma o tym pojęcia. Czego nie wyczyta w "czerwonej książeczce", to nie miało miejsca. O źródłach historycznych kiedyś może słyszał, ale nie wie o co chodzi. Towarzyszu Ostrowski jeszcze niejedna niespodzianka Cię czeka w Piotrkowie... Szkoda tylko młodzieży z Piomy. Pani dyrektor pewnie wniebowzięta :)
Tu byłem , tam byłem tam sołtysowi .................................................
hipokryzja do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!!!! traci dobrą fuchę raczej posłem być nie ma szans nawet jak SLD przekroczy 5 % a kredycik we frankach jest !!!!!No i co z exodusem znanych ludzi w piotrkowskim SLD? bo paru zawiesiło się w byciu członkami:) SLD i to troje radnych!!!!!! ale pewnie piotrkowianie nic się nie stało :)!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!