Pan magister, historyk, co historię pisze od nowa. Dowiedział się w końcu ilu żołnierzy armii czerwonej zginęło w przejęciu Piotrkowa?
Kłopoty własnej roboty!-brak szacunku dla wartości lewicowych i mądrości życiowej seniorów lewicy.Patrzcie na PSL jak szanuje swoje tradycje i działaczy-oni zawsze będą we władzach.Osobiście walczyłem z LiD-em i SLD miało swoich posłów.Teraz dałem sobie spokój z Z.L.(tą pokraczną koalicją patrząc na bezideowość działaczy SLD) i są efekty!
W ten powrót do zawodu nauczyciele jakoś mi się wierzyć nie chce. Nauczycieli zwalniają a tu po takiej przerwie w zawodzie od razu były poseł pracę dostaje. Jednak znajomości i układy to jest to co trzeba mieć. A mówiłem że Palikot tylko nieszczęścia przynosi.
Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
No pewnie że nie był jak grom :))) ale na tym się kończy historia pewnej partii :)))
W Polsce jest jakaś dziwna tendencja przejmowania się losem posłów, którzy nie dostali się do parlamentu i dotyczy to wszystkich opcji politycznych. Ludzi naprawdę nie interesuje co robi pan Paweł Kowal, czy pan Artur Ostrowski. Panowie dziennikarze powinni raczej pochylić się nad losem szarego człowieka, który stracił robotę i nie może znaleźć nowej, a nie użalać się nad facetem, który pożył sobie na nasz koszt wystarczająco długo.
Ostrowski beznadziejnie uczy historii nic nie potrafi wytłumaczyć. Siedzi w tej szkole i się opierdziela
Taaa takie rzeczy to tylko w erze. Przeskok z 11 tys. plnenów pensji na 3 tys.pensji to nie grom tylko cała burza gromów.No ale cóż cała SLD tak kończy jak się nie ma programu i pomysłu na Polskę to taaki koniec. Towarzysze sztandar czas wyprowadzić.
Jestem uczniem Ostrowskiego wiedza jaka przekazuje jest super jakby uczyl od pocztku na pewno zdawalbym mature z histori
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!