metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.12.2012 10:03

"guzgu" napisał(a):
czy to jest prawda ? e !

Tak. http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1654885,bedzie-nowa-nawierzchnia-na-ul-kretej-w-piotrkowie,id,t.html

Cytuję:
Na pewno na ich ulicy nie mieszka radny, z którego nazwiskiem łączony jest szeroki zakres remontu Krętej.
- To bardzo wąskie myślenie - ucina Mariusz Staszek, radny prezydenckiego Razem dla Piotrkowa. Jak zaznacza, przebudowa Krętej to krok w kierunku rozwoju miasta, bo daje dojazd do ul. Piaskowej, przy której piotrkowski deweloper chce wybudować osiedle domków jednorodzinnych.
- Pojawiają się takie zarzuty, ale dla mnie ta ulica mogła nie być robiona, bo akurat pod moim domem asfalt był w najlepszym stanie - dodaje radny.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)30.12.2012 12:02

Cytuję:
- To bardzo wąskie myślenie - ucina Mariusz Staszek, radny prezydenckiego Razem dla Piotrkowa. Jak zaznacza, przebudowa Krętej to krok w kierunku rozwoju miasta, bo daje dojazd do ul. Piaskowej, przy której piotrkowski deweloper chce wybudować osiedle domków jednorodzinnych.

U nas wszystko robi się od dupy strony,najpierw remontuje się droge,kładzie nowy asfalt,po którym będą jeździły ciężkie pojazdy budowlane,gratuluje tym mózgom z UM głupoty.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.01.2013 20:09

Chyba już zaczęto tegoroczne łatanie dziur. Niedawno zniknęła dziura na wschodniej jezdni Al. Armii Krajowej na skrzyżowaniu z Al. Piłsudskiego. Sądząc po technologii wykonania nie robił tego Lambdar: http://img132.imageshack.us/img132/2467/armiikrajowej20130102.jpg
Podobne łaty pojawiły się też w Al. Kopernika, na ul. Rakowskiej i Krakowskie Przedmieście w pobliżu "gazowni".

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)08.01.2013 06:58

"Się będzie działo"
W dniu dzisiejszym o godzinie 5 minut 47 na skrzyżowaniu ul. Kostromskiej z ul. Dmowskiego potwierdziłem pewien fakt, który sygnalizowałem decydentom 17.12.2012 roku. W związku z tym, że po wczorajszym "zderzeniu" z dziurą w jezdni musiałem użyć środków przeciwbólowych i rozlużniających w duchu ekumenicznym poczekam na dalszy dynamiczny tok postępowania tychże - ha ! ha ! ha !

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.01.2013 09:50

"Jan-Dziemdziora--radny" napisał(a):
W dniu dzisiejszym o godzinie 5 minut 47 na skrzyżowaniu ul. Kostromskiej z ul. Dmowskiego potwierdziłem pewien fakt, który sygnalizowałem decydentom 17.12.2012 roku.

A może pan przypomnieć, co to był za fakt?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat