metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
przekora ~przekora (Gość)23.11.2012 18:35

"as" napisał(a):
e sciema :D Pytałem we firmie drogowej ile kosztuje zalatanie dziury.Dostałem odpowiedz iz 1200 zl z m2 :) wiec za 100 to Janek D chyba piasku tam nasypal

chyba dziury w Twoim mózgu.

00

Gość ~Gość (Gość)23.11.2012 19:24

"*gosc" napisał(a):
Człowieku jestem kolegą Terki taty i jeśli nie znasz jej osobiście to lepiej nie komentuj, jest już drugą kadencję radną i o co ją poprosisz i jest realne do wykonania to zawsze jest to zrobione. Nie zawsze ci co dużo mówią dużo robią.

Może jest drugą kadencję, a ja jej nie znam z żadnych dokonań :D

00

miki ~miki (Gość)24.11.2012 07:35

Janek Dziemdziora jest ok.A nawiasem mówiąc jaki chory ten blok w okolicy tej wielkiej dziury

00

tutaj tutajranga24.11.2012 08:22

A to my mamy jakiegoś prezydenta? Przespałam. Znowu.

00

zet ~zet (Gość)24.11.2012 22:22

bo to miasto nie ma kasy na to zeby ułatwiac zycie mieszkancom .za to na obdarowywanie koscioła np ma. jak by zamiast oddawac to budynki po rynkowej cenie kosciołowi sprzedawac to ile dziur udąłoby sie załatac. a moze nawet ul.rolnicza zrobic by sie udało zeby nie wygladała jak trasa rajdu terenowego.

00

zet ~zet (Gość)24.11.2012 22:29

"as" napisał(a):
Ale sciema :D Pytałem we firmie drogowej ile kosztuje zalatanie dziury.Dostałem odpowiedz iz 1200 zl z m2 :) wiec za 100 to Janek D chyba piasku tam nasypal

w piotrkowie wszytsko jest bardzo drogie. a wystarczy poszukac w internecie i mzona znalezc cos takiego na przykład : Asfalt w workach: 36,60 zł/25kg .Asfalt do kładzenia na zimno. mozna za 100pln dziure ogarnac?? a no mozna jak sie chce.

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)28.11.2012 17:37

Uprzejmie powiadamiam normalnie widzących, słyszących i odczuwających, że po dzisiejszej sesji Rady Miasta mam podstawy stwierdzić, iż niektórzy członkowie dworu Prezydenta Miasta w poziomie arogancji i niechęci do spraw, które nas na co dzień uwierają przekroczyli wszelkie granice przyzwoitości. Protokół z sesji to potwierdzi.

00

Gość z Rolniczej ~Gość z Rolniczej (Gość)29.11.2012 08:01

"Gosc-" napisał(a):

Na Krętej wybudował dom Mariusz Staszek prawa ręka prezydenta
to i ulica na zadupiu zrobiona ekstra.

00

guzgu ~guzgu (Gość)29.11.2012 19:26

"Gosc-z-Rolniczej" napisał(a):

Na Krętej wybudował dom Mariusz Staszek prawa ręka prezydenta
to i ulica na zadupiu zrobiona ekstra.

czy to jest prawda ? e !

00

x ~x (Gość)29.12.2012 20:02

wolicie utrzymywać urzędasów niż przeznaczyć te pieniądze na poprawę warunków życia, smutne. Powodzenia przy następnych wyborach

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat