byla dyrektorka 10 ewa baranowska powinna natychmiast zostac pozbawiona mozliwosci wykonywania zawodu oraz powinna zostac odsunieta od dzieci, strach ogarnia na mysl w jakim dzieci sa niebezpieczenstwie
Gratulacje dla zdeterminowanej osoby walczącej o swoje prawa. A tak nawiasem to aż dziwne, że w tym patologicznym kraju pracownik mógł jeszcze wywalczyć sprawiedliwość. Ja tego w sądzie nie doświadczyłem, a kuratorium odpisywało w kuriozalny sposób. Wszystko być może zależy kto stoi po drugiej stronie jako pracodawca i z kim się zadrze ?
matuszczyk tez powinna zostac odsunieta od dzieci drodzy rodzice uwazajcie na swoje pociechy, mobber moze skrzywdzic wasze dzieci
sąd pierwszej i drugiej instancji uznał panią obecną dyrektor Wioletę M.za mobbera komisja dyscyplinarna dała naganę,a pani nadal jest dyrektorem.to jest straszne,że UM w dalszym ciągu nie reaguje(kara nagany jest za łagodna !!!!!!!!!!!!!!)
ewa b. pewnie udaje, szkoda, ze ewa b. nie przejmowala sie kiedy przez nia chorowali inni-bo w 10 tylko dwie osoby manipuluja ewa b. i wioletam.
czy dzieci sa bezpieczne po rzadami mobberow? mobber dziala tak zeby nikt mu nie udowodnil psychicznego wyniszczenia drugiej osoby, skoro mobber niszczy doroslą osobe to strach myslec co moze zrobic dziecku
To dyrektor reprezentuje opcję polityczną? TO już jest w mojej ocenie dysklasyfikujące!
matuszczyk wychodzi z pracy o 13, jej zdolnosci menadzerskie polegaja na zwalnianiu wieloletnich pracownikow a zatrudnianiu znajomych. przykladem jest jej siostra (zwolniona zostala inna nauczycielka a zatrudniona siostra matuszczyk). polonistka S. jest kolezanka siostry matuszczyk i tez zostala zatrudniona przez umiejetnego menadzera:):) matuszczykowa powinna podzielic los baranowskiej i przestac byc dyrektorem sp 10 zanim wykonczy psychicznie wszystkich wiele lat pracujacych pracownikow
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!