Szanowni dziennikarze. Napiszcie do kiedy strony mają prawo wnosić odwołanie (kiedy kara się uprawomocni), a może już wniesiono odwołanie. Poproście o komentarz Panie Matuszczyk, Baranowską oraz Kaczmarka (Ref. Edukacji) o Chojniaka. Co oni na to
Nic się nie zmieni dopóki będzie taki decydent!konkursy na dyrektorów to fikcja!te stanowiska są zarezerwowane tylko i wyłącznie dla najjaśniejszego panującego w mieście!popieram pracowników oświaty w mieście że walczą o godne traktowanie w szkole,to miejsce gdzie daje się przykład młodemu pokoleniu a tu niestety nie ma się czym poszczycić!
Sąd-winne,Kuratorium-winne...a chojniak dalej rżnie głupa.
Ten koleś ma coś z główką.
Jak widać Urząd Miasta jest zdania, że osoba skazana wyrokiem prawomocnym Sądu i naganą Kuratorium Oświaty może dalej być wzorem dla dzieci, rodziców i nauczycieli skoro nic z tym nie robi. To znaczy robi - chowa głowę w piasek.
Dyrektorzy szkół są pracodawcami - tylko teoretycznie tak.W naszym mieście od decyzji o zatrudnieniu na każdym stołku w oświacie jest Prezydent i jego I zastępca.
Czy tylko ja mam wrażenie, że to kierownictwu płci żeńskiej częściej "odwala"? A zwłaszcza szkolne dyrektorki już tak mają, że gdyby były w stanie to by dupę wyżej od głowy nosiły. Miałem okazję u kilku egzemplarzy to zaobserwować. U facetów takie zachowania są o wiele rzadsze.
Ludzie Pobożnego,pierwsi przed ołtarzem a blizniego by zgnoili...
baranowska ewa juz nie jest dyrektorem zatem jest tylko nauczycielem
obecnie dyrektorem 10 jest wioletta matuszczyk-oby jak najszybciej przestala nim byc, przed matuszczyk dyrektorem byla ewa baranowska, a kiedy baranowska byla dyrektorem to wice dyrektorm byla matuszczyk
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!