Kto jaką karę otrzymał? Obecna dyrektor (wcześniej wice dyrektor) Pani Matuszczyk i druga nauczycielka (dawniej dyrektor)?
obecnie dyrektorem 10 jest wioletta matuszczyk-oby jak najszybciej przestala nim byc, przed matuszczyk dyrektorem byla ewa baranowska, a kiedy baranowska byla dyrektorem to wice dyrektorm byla matuszczyk
baranowska ewa juz nie jest dyrektorem zatem jest tylko nauczycielem
Ludzie Pobożnego,pierwsi przed ołtarzem a blizniego by zgnoili...
Czy tylko ja mam wrażenie, że to kierownictwu płci żeńskiej częściej "odwala"? A zwłaszcza szkolne dyrektorki już tak mają, że gdyby były w stanie to by dupę wyżej od głowy nosiły. Miałem okazję u kilku egzemplarzy to zaobserwować. U facetów takie zachowania są o wiele rzadsze.
Dyrektorzy szkół są pracodawcami - tylko teoretycznie tak.W naszym mieście od decyzji o zatrudnieniu na każdym stołku w oświacie jest Prezydent i jego I zastępca.
Jak widać Urząd Miasta jest zdania, że osoba skazana wyrokiem prawomocnym Sądu i naganą Kuratorium Oświaty może dalej być wzorem dla dzieci, rodziców i nauczycieli skoro nic z tym nie robi. To znaczy robi - chowa głowę w piasek.
Sąd-winne,Kuratorium-winne...a chojniak dalej rżnie głupa.
Ten koleś ma coś z główką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!