wstyd to jest przejechać się tą ulicą same wyboje dziury najgorzej utrzymana ulica w całym mieście i jeszcze ten ciągle remontowany przejazd. Jeśli dzięki zmianie nazwy mają ją naprawić to dla mnie może nazywać się nawet braci Kaczyńskich
Powinna się nazywać Stanisława Sojczyńskieo PS.Warszyc a nie rozpisywać durnoty tutaj na artykule.
A kto zmienił ul Obrytka na Batorego nic gamonie nie potrafią tylko zmieniać nazwy, Stalina na Wojska Pilskiego Bieruta na 3-go Maja, 3-go Maja na ?????? itp. itp., itp.
A kto zmienił ul Obrytka na Batorego nic gamonie nie potrafią tylko zmieniać nazwy, Stalina na Wojska Pilskiego Bieruta na 3-go Maja, 3-go Maja na ?????? itp. itp., itp.
A ja myślę, że tylko ulica imienia Macierewicza mogłaby uhonorować zasługi tego niewątpliwego męża stanu dla rozsławiania na świecie imienia Piotrkowa Trybunalskiego. Wszak większość obywateli tego miasta głosowała na PIS i szanownego pana posła/ministra.
Jesli szpital zamykaja, to ulice nazwac Poszpitalna. Trafia wszyscy, gdzie trza
To dwie najbardziej zmodernizowane ulicę Rosvelta i Wojska Polskiego.
Każda wojna rodzi zbrodniarzy po jednej i po drugiej stronie, ale zwycięzców się nie sądzi tylko mianuje ulice ku ich czci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!