Nikt przez następne dziesięciolecia nie zmieni nazwy tej ulicy bo po co ? Po co ta bezprzedmiotowa wymiana zdań , po co ? Ciekawszym tematem wydaje się zmierzająca wielkimi krokami czystka w mediach , na pierwszy ogień poszedł znienawidzony przez polaków tvn a w kolejce czekają już następni . Będzie się działo .
A kontynuacja rosevelta przez powiat zrobiona że hej.wstyd dla miasta
A może zamiast Roosevelta, nazwać tę ulicę ulicą Wilsona - amerykańskiego prezydenta sprzed 100 laty, który działaniami dyplomatycznymi przyczynił się do odzyskania naszej niepodległości?
Błagam naprawcie Roosevelta... to najgorsza ulica w Piotrkowie...
Doskonały pomysł ze zmianą nazwy Roosvelta na Bujanowską czy Piereckiego. Znacznie lepiej brzmi: Rozwaliłem zawieszenie na dziurach przy Piereckiego albo wybiłam sobie zęby na dziurawym chodniku przy Bujanowskiej.
Termometr pokazuje że masz gorączkę to go zbij i po problemie z gorączką. Niedługo wybory samorządowe. Za brak remontu ul. Roosvelta Pan Prezydent ma u mnie czerwoną kartkę.
Chojniakowi się chyba bardzo podoba bo przez tyle lat nie zmienił nazwy ulicy.
Mieszkam przy tej ulicy i zastanawia mnie kto zapłaci za wymiane wszystkich dokument?w zgłoszenie wszędzie zmiany adresu i oznaczenie posesji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!