metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nie głosowałem na JJ ~nie głosowałem na JJ (Gość)17.11.2014 23:53

"glosowalem-za-JJ" napisał(a):
~glosowalem za JJ (Gość)
1 godzina temu, 22:31
Straz z Rozprzy i ich szefowa przegrali z kretesem to piszaą teraz bzdury, szybko w nocy plakaty zdjeli bo wstyd, teraz kolej na Ele R, wojt Jedrzejczyk wymiata:-)

NIE STAWIALI WÓDY TO PRZEGRALI. Ale jak to mówi Zastępca Wójta "raz się wygraje raz się przegraje" (do dzieci - Szkoła Podstawowa w Milejowie).

13

anetta kowalska ~anetta kowalska (Gość)18.11.2014 00:54

Mniemam w domyśle że o mnie chodzi "szefowa przegrała z kretesem" tak posprzątaliśmy plakaty, bo wybory będą za 4 lata , więc wypakuje z szafy i będą jak nowe:) Pozdrawiam najlepszą moją jednostkę OSP Rozprza , Anetta Kowalska
Chłopaki pamiętajcie dobro zawsze wraca, zatacza koło i wraca zawsze ze zdwojoną siłą.

04

anetta kowalska ~anetta kowalska (Gość)18.11.2014 07:54

Przestancie zastraszac słowami że teraz "kolej na Ele R." lub że skończą się dobre czasy dla strażaków" czy nie pomyliscie Rozprzy z Sycyliią? Moja matka mnie pyta czy nie boję że mi krzywde zrobią, bo napisałam dane z BIP u Rozprzy.? Sy pnijcie trochę intelicencja jezeli wypominacie dotacje strazakom to nie pisze o tym przeciętny parafianin tylko ten co tę dotacje przyznaje czyż nie?
Z pozdrowieniami Anetta Kowalska ta sama z plakatu z Rozprzy spod OSP

04

do Kowalskiej ~do Kowalskiej (Gość)18.11.2014 10:34

Cytuję:
Chłopaki pamiętajcie dobro zawsze wraca, zatacza koło i wraca zawsze ze zdwojoną siłą

i takie słowa wypisuje osoba która w swej kampanii tylko oczerniała i podpuszczała, żadnego programu, żadnego pomysłu, ale tak to jest kiedy ma się IQ na miernym poziomie. Na Twoim miejscu bym usiadł na d...ie i się zastanowił nad sobą, wyniki nie kłamią, mieszkańcy kolejny raz Cię ocenili!!!

70

wpis kowalskiej ~wpis kowalskiej (Gość)18.11.2014 10:50

Cytuję:
Przestancie zastraszac słowami że teraz "kolej na Ele R." lub że skończą się dobre czasy dla strażaków" czy nie pomyliscie Rozprzy z Sycyliią? Moja matka mnie pyta czy nie boję że mi krzywde zrobią, bo napisałam dane z BIP u Rozprzy.? Sy pnijcie trochę intelicencja jezeli wypominacie dotacje strazakom to nie pisze o tym przeciętny parafianin tylko ten co tę dotacje przyznaje czyż nie?
Z pozdrowieniami Anetta Kowalska ta sama z plakatu z Rozprzy spod OSP

Uwaga konkurs:
kto znajdzie więcej błędów w komentarzu napisanym przez szefa biura pani Poseł, Anette Kowalską.

70

neutralny ~neutralny (Gość)18.11.2014 11:43

Widzę że niezla wojna,między władzą a strażą.Ja jestem za strażakami i tą panią,dziwie sie tylko że mimo to że został stary układ to tak bardzo zabolało to o tych dochodach .Myślę że dobrze że mieszkancy mogli zobaczyć jakie zarobki są u nas w gminie,jednak bardzo sie dziwie że to na nikim nie wywarło wrażenia!!!!no cóż może ktoś chodził po pokojach urzędu i robil nagonkę że jak oni wejdą do rady to pozwalniają was i takie tam. Ale to nie fer chyba panie wójcie co....może i wygrałeś ale to nie dlatego że jesteś dobry tylko nie bylo kandydata który by zrobil robotę,w gminie nic sie nie dzieje oprócz ustawiania stołków.jednym slowem porażka .ja cały czas patrze wam na ręce.a i jeszcze jedno zrob porządek z urzędnikami bo chodzą jak bezpańskie psy,co niektórzy to 15:20 są już w połowie drogi do domu a jak sie nie mylę to pracują do 15:30prawda,nie wspomnę o robieniu zakupów w czasie pracy.i to wszystko za pieniądze podatnika.

11

pomysłowy dobromir ~pomysłowy dobromir (Gość)18.11.2014 12:00

Mam pomysł.kiedyś pisano że to strażacy siedzą na kawiarence i piszą różne wpisy na władzę,nic mylnego wręcz przeciwnie za tymi wpisami pewnie siedzi pan z-ca który nic więcej nie robi tylko siedzi i śledzi co piszą na temat tatusia,jego,i Januszka.No ale są w tym plusy bynajmniej dla niego po dwóch kadencjach w gminie jego cv będzie bogatsze o znajomość komputera,i pisanie komentarzy....gratuluje 😊😊😊😊😊😊😊

12

anetta kowalska ~anetta kowalska (Gość)18.11.2014 12:13

Faktycznie trochę błędów popełniłam cholernie mierne to moje IQ. Poprawię się:) Jeżeli którys z urzędników poczuł się urażony to przepra szam :) Wystąpie do Wójta o szczeogół owe informacje i wyli czenie dokładne wynagrodzeń i utrzymania ZG K. Pozdrawiam Anetta Kowalska

12

~widz ~~widz (Gość)18.11.2014 16:12

Czyżby Pani Anetka się czegoś wystraszyła, że taka milutka się zrobiła? Przecież każdy może sobie sprawdzić rozliczenie majątkowe naszego wójta w internecie. Nie słyszała pani o czymś takim? A skąd pani miała pieniądze na tą swoją kampanię wyborczą? Może na ten temat się pani wypowie?

20

skotniok ~skotniok (Gość)18.11.2014 17:23

W Aleksandrowie wygrał lepszy i sprawdzony.Desant PSLu nie wyszedł.

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat