My jakoś cały czas płacimy na utrzymanie Pani Kowalskiej i mężula nieudacznika. Przecież to tez z naszych podatków mają pensje.
Nikt z władz gminy zarobków nie ukrywa i nie ukrywał.
To na ile wasza oczernianie ludzi było prawdziwe zweryfikowali wyborcy. Pani Kowalska i Pan Skrobek powinni przestać szczekać bo mając nieco ponad 50 głosów w wyborach pokazali jakie mają poparcie mieszkańców. A czytając te komentarze to ewidentnie pisze je jedna lub dwie osoby którzy nie umieją przegrywać.
Ale ta OSP Rozprza jest nie dobra ale wszyscy na niej łacha drom Ale nikt niema odwagi się podpisać pod tym co pisze !!! nikt nie docenia tego co oni robią niech ktoś mi pokaże drugą jednostkę która organizuje WOŚP ,Zloty samochodowe , włącza się do akcji typu szlachetna paczka, matzeva ,HDK .Ja nie słyszałem o żadnej a tym bardziej o żadnej innej z gminy Rozprza!!!! Ludzi boli ze chłopaki siedzą przed strażą ze nie mają co robić ! a oni pracują uczą się a mimo wszystko znajdują czas żeby zrobić coś razem . Ci chłopcy mają wielkie serce i nikomu nie odmawiają pomocy !!! Doceniają ich ludzie z poza gminy za to co robią są pod wrażeniem jak sprawnie działają!
Tylko niech Ci wspaniali strażacy z Rozprzy publicznie się przyznają ilu ich zostało w jednostce? Ja pamiętam czasy, jak było ich mnóstwo, a teraz zostali sami gowniarze. A gdzie są starsi, zasłużeni ochotnicy? A jeżeli chodzi o zawody to sprawiedliwie było kiedyś, jak sędziowie byli spoza gminy. Byli to zawodowi strażacy, którzy się znają na swojej pracy. Niestety teraz to jest jest totalna ustawka. Szkoda tylko zawodników, którym zależy. Niestety zarówno pan S. I pani Anetka odnieśli porażkę w wyborach i musicie się z tym pogodzić.
PS. Ja na życie w naszej gminie nie narzekam!
Ja tam myślę że te wpisy to działka króla juliana i szakiry😊😊😊po mojemu to sie boją strażaków i pani Kowalskiej.bo mają jaja szkoda że tylko oni,pewnie teraz wladza sie im odwdzięczy to w stylu ich wlaśnie
Popieram xxxx .stańmy w końcu w obronie naszej straży pożarnej jedyna organizacja na którą można liczyć.ktos tam pisze że to jedna osoba pisze ,,wydaje mi sie że po drugiej stronie też nie ma tłumu.zauważyłem tylko to że jedna strona ma odwagę sie podpisać,druga niestety juz nie,więc wydaje mi sie że skoro nie macie odwagi się podpisać to tymbardziej nie macie prawa komentować.
Pani Anettto - naprawdę dziękujemy Pani za pracę, jaką Pani wykonała na rzecz naszej Gminy, za merytorykę wypowiedzi na tym forum i za to, że jest Pani pośród nas. jednocześnie cieszymy się, że "jednak IQ działa" :D i że już osiągnęła Pani swój jeden cel. brawo!
tym bardziej radzimy trochę odpocząć, odespać, zregenerować swoje IQ ;-) , jutro też jest dzień! walcz!
Ktoś wie może jak się stało że Nasza Pani Sołtys z Wronikowa nie dostała się do rady .Podobno brakło kilka głosów Tyle lat pracy i takie podziękowanie .Mieszkańcy zawsze mogą na nią liczyć wszystkim pomoże jak potrzebują to i na wybory poszli frekwencja jedna z najlepszych w gminie i co się stało Komuś nie pasowała czy za dużo chciała od wójta dla wsi Trzymaj się kobieto i nie daj się .Jesteśmy z Tobą
Kolego jeśli chcesz sie dowiedzieć ilu nas jest to zadzwoń do prezesa lub naczelnika,jeśli chodzi o tych gówniarzy to może trochę kultury co ,bo obrażasz nas chyba że ci sloma z butów wystaje...zawodów nigdy nie sedziowali zawodowi strażacy.zawsze to byli delegacji z każdej jednostki wiec o jakiej ustawce w ty mówisz. Radze ci rozpędź sie a ściana sama się znajdzie....
Już odespałam i odpówiad am na pytania chociaż mówiłam że widzimy się na sesji..
Tak zarabiam dużo, zeby było łatwiej policzyc tyle co prawie dwie diety byłego przewodniczącego Rady Gminy Rozprza, i mniej znacznie niż kierownik w ZGK.
Zapytam te 2520 osób które głosowały na Janusza Jędrzejczyka , dlaczego ich obraził am i pozosta łe 7000 os ób też , upraw nio nych w gminie jest ok. 9500.
Problemem jest nie wynagrodzenie wójta ale jego urzędników , którzy w stosunku do odpowiedzialnosci zarabia ja dużo więcej niż wojt ale nie mogę go pominąć podaj ac informacje , tak jak uważa m że najlepiej pracuje w gminie skar bni k , ale też nie mogę go pominąć w informacji , bo też będzie źle.
To było najbardziej cenne 50 głosów w moich wyborach , jak widać na forum bezcenne, dziękuję mieszkańcom m.in.Magdalenki, Bazaru, Kę szy na,.
W przeciwienstwie do niektórych na tym forum zwraca m uwagę na błędy publiczne .
Nigdy mnie nie wypr owadzi cie z równowagi żebym była w stanie obrazac Wasze rodziny i taka jest ró żnica między nami.
Anetta Kowalska
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!