Wreszcie adamczyk nie będzie radnym. Wreszcie się ludzie na nim poznali. Dosyć tego gwiazdorzenia. Niech się zajmie gołębiami. Co teraz zrobi dama Ewa?? Chyba się załamie.
do 'dzooony' wiesz co ?
Jest tyle miejscowości w gminie a ty sobie akurat ten Mierzyn upatrzyłeś.. teraz jest problem bo nareszcie jakiś Wójt nie ciągnie wszystkiego do Rozprzy ? ojjj jak przykro :)
Widzę, że oczytales się tych ulotek rozdawanych przed wyborami. Ja tam się cieszę, że Cubały są z Mierzyna i że wójt lubi do nas przyjeżdżać. I niech bywa jak najczęściej, ale nam się będzie teraz żyło:-P A Tobie niech żal tylek ściska!!!!
http://www.bip.wola-krzysztoporska.pl/userfiles/prot_w_161114.pdf
Po prostu banda znowu wygrała. Rodzinka i kolesie przeszczęśliwi. Teraz to dopiero będą balować najbliższy miesiąc to do bólu po tych stresach. w końcu cztery lata przy korycie maja pewne.
Hahah! Będzie wam lepiej, ciekawe! Nie ma to jak lizać dupe wójtowi itd. Mieć układy i układziki.
i co sie tak podniecasz? Co dla was takiego wójt robi? Masz dobre miejsce w gminie i uklady za plecami? Żal mi was, którzy glosowali za Jędrzejczykiem i Cubałą.
tak szczeże to wali mnie ta Rozprza i Twój Mierzyn, są też inne miejscowości w naszej gminie. A pare miesiecy przed wyborami zaczyna sie szał: robienie dróg, chodników i wiele dupereli. A co sie z nimi dzieje przez 3 i poł roku po wyborach? Zamykają sie w pokoikach i piją kawe i żrą ciasteczka za nasze pieniądze.
Coś na najbliższe 3,5 roku:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/967856_596466197147086_230492862_n.jpg?oh=0c288716cf4880a6a50d5684df77917a&oe=546CFC54&__gda__=1416371504_33e8d2adffdf755d944123fbbf493302
Prawda jest taka, że lepszy Jedrzejczyk niż Ryszard W. z wyrokiem na karku. A strażacy z Rozprzy pokazali z kim trzymają. 20 tysięcy dotacji dostali, a na drugi dzień wywiesili swoich idoli. Mam nadzieję, że skończy wam się ten dobrobyt. Są jeszcze inne jednostki, które zasługują na nagrody. Z całego serca Wam tego życzę:-)
Na szczęście nie będzie już pani E. Wójcik. Będzie wójt ten z Boryszowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!