metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dziunia ~dziunia (Gość)12.01.2011 09:02

Uważam za krzywdzące szkalowanie "Kadry" GOK-owskiej teraz MOK świecił pustkami kiedyś, na imprezach można było zobaczyć tylko pasiaste mundurki i pięciu panów. A teraz po zmianie instruktorów rewelka - są sukcesy. A dzieci jest tyle. Widzę bo przychodzę często. Jest hip-hop, towarzyski, Aster, gimnastyka - areobik , chyba 2 razy w tygodniu.Boże dlaczego taka nagonka znowu na dom kultury. Pracował poprzednik źle. Zmiana - źle. Ludzie - trochę miłości dla siebie. Bo złośliwość nic nie przynosi wręcz przeciwnie. Anno Mario masz problem idź i podpowiedz kadrze mokowskiej.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)16.01.2011 00:54

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
A kiedy już (Krzysztof Kolberger) zaczął publicznie mówić o swojej chorobie, czynił to tym samym, chłopięco romantycznym głosem. I choć dotknął Go problem wprost diabelski, On opowiadał o swych wieloletnich zmaganiach z przeciwnościami losu, o operacjach, o chemioterapiach i o powrotach na scenę z miną iście anielską, przenikniętą dobrocią i łagodnością uśmiechu. Wyciszony, opanowany i pogodzony. I każde słowo wypowiadał ze spokojem anielskim. Z godnością.
I wczoraj trafił pomiędzy anioły.

Oto wzruszająco szczere słowa pożegnania w wykonaniu "minister" "zdrowia" Ewy Kopacz:
http://www.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=q101&ms=&ml=pl&mi=&mx=0&mt=&my=0&ma=016627
A tu - dla porównania - prawdziwe działania "minister" "zdrowia" Ewy Kopacz:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prosze-nie-pozwolcie-mi-umrzec,wid,12990752,komentarz.html
Rzeczpospolita to wielki burdel, konstytucja to prostytutka, a posłowie to k....! (...) Pierdel, serdel i burdel!
(Józef Piłsudski)

00

MIAAASTO HAHA ~MIAAASTO HAHA (Gość)18.01.2011 11:40

jestem z miasta (wolborza) to słychać, jestem z miasta to widać, jestem z ? miasta ? to widać i słychać i CZUUUUĆ (fuuuu)

00

szperacz ~szperacz (Gość)21.01.2011 17:17

MIAASTO HAHA zobacz jak fajnie bawią się w Wolborzu.
You Tube "miasto Low quality and size"

00

ziutek 1721 ~ziutek 1721 (Gość)19.02.2011 15:08

fajne miasto xD

00

wolborzanin ~wolborzanin (Gość)27.02.2011 12:06

Pani burmistrz nigdy nie spełni obietnic wyborczych ! chce aby młodzi ludzie wracali z zagranicy do Wolborza tylko po co jak ona daje prace osoba ,które juz ja maja i bez wiekszego wykszt. na dane stanowisko - same układy ,a wynagrodzenie zbyt wysokie jak narazie to ona nic nie zrobiła !!

00

Miki ~Miki (Gość)27.02.2011 19:28

"MIAAASTO-HAHA" napisał(a):
jestem z miasta (wolborza) to słychać, jestem z miasta to widać, jestem z ? miasta ? to widać i słychać i CZUUUUĆ (fuuuu)

Publikowane na YouTube materiały wideo z ceremoniału dożynkowego - 2010 w Wolborzu, uzupełniłem o treści , które być może zahamują przejaw złej woli w komentarzach m.in.
na okoliczność "miasto Low quality and size"
oraz artykułów:
" Wolbórz: 1 stycznia obudzili się w mieście" i " OSP Wolbórz ma nowy samochód."
... ~MIAAASTO HAHA (Gość)18.01.2011 11:40
~szperacz (Gość)21.01.2011 17:17
~oj (Gość)20.02.2011 10:44
Sklave "przywiązanie do chłopskiej tradycji" super - zobacz You Tube "miasto Low quality and size"
"xx" napisał(a):
Chyba w sam raz, jak na dwudziestokilkuletniego trupa."
"Delbana" napisał(a):
Delbana2 godziny temu, 18:07
...m.in. " Nie szkoda to było wyrzucać 35 tysięcy złotych w błoto?"...
~sklave (Gość)19.02.2011 21:50
...m.in. ... "Pozostały jednak stare drewniane w ... i. " itd. itd.
I moim skromny zdaniem autorzy komentarzy z żartu i ironii -zazwyczaj akceptowanych metod krytyki, już za pomocą dosadnej inwektywy , a nawet niekulturalnych słów,... i nie końca cytowanych w tym komentarzu - obrażają mieszkańców miasta Wolborza i Gminy Wolbórz.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat