Uważam za krzywdzące szkalowanie "Kadry" GOK-owskiej teraz MOK świecił pustkami kiedyś, na imprezach można było zobaczyć tylko pasiaste mundurki i pięciu panów. A teraz po zmianie instruktorów rewelka - są sukcesy. A dzieci jest tyle. Widzę bo przychodzę często. Jest hip-hop, towarzyski, Aster, gimnastyka - areobik , chyba 2 razy w tygodniu.Boże dlaczego taka nagonka znowu na dom kultury. Pracował poprzednik źle. Zmiana - źle. Ludzie - trochę miłości dla siebie. Bo złośliwość nic nie przynosi wręcz przeciwnie. Anno Mario masz problem idź i podpowiedz kadrze mokowskiej.
Oto wzruszająco szczere słowa pożegnania w wykonaniu "minister" "zdrowia" Ewy Kopacz:
http://www.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=q101&ms=&ml=pl&mi=&mx=0&mt=&my=0&ma=016627
A tu - dla porównania - prawdziwe działania "minister" "zdrowia" Ewy Kopacz:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prosze-nie-pozwolcie-mi-umrzec,wid,12990752,komentarz.html
Rzeczpospolita to wielki burdel, konstytucja to prostytutka, a posłowie to k....! (...) Pierdel, serdel i burdel!
(Józef Piłsudski)
jestem z miasta (wolborza) to słychać, jestem z miasta to widać, jestem z ? miasta ? to widać i słychać i CZUUUUĆ (fuuuu)
MIAASTO HAHA zobacz jak fajnie bawią się w Wolborzu.
You Tube "miasto Low quality and size"
Pani burmistrz nigdy nie spełni obietnic wyborczych ! chce aby młodzi ludzie wracali z zagranicy do Wolborza tylko po co jak ona daje prace osoba ,które juz ja maja i bez wiekszego wykszt. na dane stanowisko - same układy ,a wynagrodzenie zbyt wysokie jak narazie to ona nic nie zrobiła !!
Publikowane na YouTube materiały wideo z ceremoniału dożynkowego - 2010 w Wolborzu, uzupełniłem o treści , które być może zahamują przejaw złej woli w komentarzach m.in.
na okoliczność "miasto Low quality and size"
oraz artykułów:
" Wolbórz: 1 stycznia obudzili się w mieście" i " OSP Wolbórz ma nowy samochód."
... ~MIAAASTO HAHA (Gość)18.01.2011 11:40
jestem z miasta (wolborza) to słychać, jestem z miasta to widać, jestem z ? miasta ? to widać i słychać i CZUUUUĆ (fuuuu)
~szperacz (Gość)21.01.2011 17:17
~oj (Gość)20.02.2011 10:44
Sklave "przywiązanie do chłopskiej tradycji" super - zobacz You Tube "miasto Low quality and size"
"xx" napisał(a):
Chyba w sam raz, jak na dwudziestokilkuletniego trupa."
"Delbana" napisał(a):
Delbana2 godziny temu, 18:07
...m.in. " Nie szkoda to było wyrzucać 35 tysięcy złotych w błoto?"...
~sklave (Gość)19.02.2011 21:50
...m.in. ... "Pozostały jednak stare drewniane w ... i. " itd. itd.
I moim skromny zdaniem autorzy komentarzy z żartu i ironii -zazwyczaj akceptowanych metod krytyki, już za pomocą dosadnej inwektywy , a nawet niekulturalnych słów,... i nie końca cytowanych w tym komentarzu - obrażają mieszkańców miasta Wolborza i Gminy Wolbórz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!