metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Rolnik z Woli ~Rolnik z Woli (Gość)05.04.2024 07:29

Jestem z Wami rolnicy. Ja rolnik protestuję przeciwko PIS, PO oraz Roamnowi Drozdkowi. PIS (bo to PIS a dokładniej komisarz Wojciechowski zachwalał i zgodził się na Zielony Ład, bo to za rządów PIS zostały otwarte granice z Ukrainą i napłyneło mnóstwo technicznego zboża), przeciw PO bo za wolno rozwiązuje problemy które muszą teraz być szybko rozwiązane żeby nie dobić polskiego rolnictwa. I najważniejsze przeciwko Romanowi Drozdkowi (w naszej małej ojczyźnie gminie Woli) za horendalny/olbrzymi podatek rolny 224 zł/ha byle tylko ściągnąć jak najwięcej kasy od rolników.

20

apel ~apel (Gość)05.04.2024 07:33

Mieszkańcy Woli (min. Gliny, Bujen) były przejmowane wasze działki mimo waszych protestów. Jeśli wszyscy mieszkańcy pozwolą to władza dalej będzie tak robiła z innymi mieszkańcami: czy to pod budowe dróg, czy pod budowę fotowoltaiki, czy pod budowę magazynów. Stanowcze NIE dla takich działań.

30

mieszkaniec Rokszyc ~mieszkaniec Rokszyc (Gość)05.04.2024 08:01

jak została rozwiązana katastrofa sufitu w domu ludowym w Rokszycach? Nic nie słychać czy ktoś poniósł odpowiedzialność...a jak sprawa z chlewnią w Rokszycach?, miał tam miejsce protest mieszkańców

20

kreżel ~kreżel (Gość)05.04.2024 08:15

dziś wójt Roman będzie w Gomulinie: mieszkańcy Gomulina proszę o zadanie pytania kiedy powstanie Uniwersytet Gomuliński? czy na ten cel będzie można odkupić i odremontować budynek po starym młynie?

10

misio ~misio (Gość)05.04.2024 08:58

224 przy tych cena zboża co obecnie to jedno wielkie nieporozumienie....no cóż chyba rolnikom z Woli to odpowiada

20

wojtunio ~wojtunio (Gość)03.04.2024 14:26

Od jakiegoś czasu: Nowa fucha wójta: pierwszy strażak gminy Wola Krzysztoporska. Nigdy nie gasił pożaru a tutaj nagle wyrósł nam etatowy strażak. Doskonale obrazuje komentarz na jednym z portali: Roman jakim prawem Ty i twój giermek Janek zakładacie te tak szlachetne mundury??? Jakim prawem robicie z siebie Bóg wie jakich strażaków skoro nawet pożaru w życiu nie widzieliście!!! To jest upokorzenie dla druhów którzy pół życia pracowali aby dumnie nosić ten mundur!!! Zamiast tych medali powinniście nosić czerwone nosy jak klauny zawsze kiedy przebieracie się za niby strażaków a jesteście tylko błaznami!!! Kiedy odejdziecie ze stołków w gminie nawet nie wspomnicie o OSP Powiem Ci to publicznie kiedy tylko spotkam was osobiście!!! Dopowiem: dobrze działa tutaj Wojtek z Gomulina.

80

mieszkaniec gminy ~mieszkaniec gminy (Gość)05.04.2024 14:04

Wójcie Gminy Wola Krzysztoporska odniosę się do twojego ostatniego postu o brutalności. Wyzwiska czy groźby jak najbardziej powinny być karane ale krytyka już nie bo krytykować wolno a wiadomo że nie jesteś osobą KRYSZTAŁOWĄ na jakiego samie siebie pozujesz. Więc nie podciągaj tutaj krytyki czy merytorycznych komentarzy ludzi i nie strasz ludzi którzy merytorycznie i rzetelnie oceniają Twoją pracę a nie są zapatrzeni w 100 % w Ciebie jak niektórzy radni. Na takie Twoje działanie mojej zgody nie ma i nie będzie.

10

ulik ~ulik (Gość)05.04.2024 14:08

Wójcie niech się Pan teraz nie wybiela i niech nie będzie Pan taki pokrzywdzony jak to opisuje Pan w komentarzu na Facebook-u. Czy jest Pan nieskazitelną osobą? kilka razy rozmawiałem z Panem, kilka razy uczestniczyłem w spotkaniach z Panem, odbyłem setki rozmów z mieszkańcami Woli i niektórzy mają odmienne zdanie od Pańskich treści.

10

Pan Mocny ~Pan Mocny (Gość)05.04.2024 14:11

Jeśli społeczeństwo ma większość i chce zmienić władze gminy to ma do tego prawo

20

ff ~ff (Gość)05.04.2024 14:48

Wójcie trochę samokrytyki a nie teraz na swoim facebookwym profilu jaki to Ty jesteś poszkodowany. Czyżby grunt palił się pod nogami?

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat