komentrza wójta na Facebook: Natomiast jaka jest suma kwot przeznaczonych przez Powiat Piotrkowski na pomoc Gminie Wola Krzysztoporska?
Odpowiedź: ZERO ZŁOTYCH.
Ktoś tutaj mija się z prawdą. pozyskane 9,2 mln na przebudowe drogi Bogdanów - Woźniki to nie ZERO jak jest napisane w komentarzu Wójta.
Żeby Roman przegrał musiał by przejechać zakonnicę w ciąży na pasach.
Pan Burmistrz Sulejowa w ciągu 9 lat obniżył zadłużenie gminy z 33 milionów do 9 milionów i było można ? A tu dwukrotnie wzrosło od 2010 roku. Teraz przyszła inflacja i mieszkańcy mają 50 % wyższe podatki w stosunku do roku ubiegłego. Ilość inwestycji z 60 zmniejszona do 20 rocznie. Czas na zmiany !!!
Po przeczytaniu większości komentarzy odrazu widać Że pisze je jedna osoba
Romek wsiadaj w czerwony samochód i wracaj na Wolkę a Gruchala ustąpi ci fotel sołtysa
A czy ci "honorowi" druhowie potrafią sobie ugasić grunt pod nogami ?
Jedne tłuste koty pakują swoje kuwety a drugie liski chytruski szykują się ...NIESTETY.
dobrze że zostało wprowadzone ograniczenie do 2 kadencji: bo w pewnych przypadkach urząd gminy zamieniach sie dziedziczny tron do emerytury
Cytat z ostatniego Twojego sponsorowanego artykułu: "Dlatego u mnie nie znajdą Państwo czczych obietnic, populistycznych haseł, gruszek na wierzbie" Pytam się: Czy ty Wójcie jesteś poważnym człowiekiem? Przecież tutaj w żywe oczy. Kiedy ostatni raz byłeś u spowiedzi? Ja ze swojej strony miałem dużo obiecanek, w rozmowah z ludzmi jeszcze więcej słyszałem obiecanek. Po prostu nie wierze w to co naopowiadałeś w tym sponsorowanym artykule.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!