Wcale was nie żałuje,jak było referendum trzeba było nie siedzieć w domu,tylko zrobić z tym dziadostwem porządek!A teraz niech łupie jak się da ciemnogród!!!!!
Tak z ciekawości - to rzeczywiście jest nieścisłość. Kiedyś była norma ryczałtowa, 3 metry ciepłej i 6 metrów zimnej. Przy pięciu osobach płaciłem ryczałt za 45 metrów miesięcznie. Chyba na początku lat 90 zmniejszono tą normę o połowę i płaciłem za około 27 metrów. W 1993 założyłem liczniki i zużycie przeciętne przy 5 osobach wyszło 14 - 17 metrów na miesiąc. 3 metry wody miesięcznie na osobę to najbardziej prawdopodobna norma. Oczywiście spłuczka nie na max zużycie wody, prysznic nie wanna, automat, w kranach perlatory i można zaoszczędzić. Wychodzi 18 metrów na dwa miesiące. Zaznaczam, że na myciu nie oszczędzałem i nie oszczędzam
A jednak w Bełchatowie nie podniesiono ceny wody i odbioru ścieków.
http://www.epiotrkow.pl/news/W-Belchatowie-nie-ma-podwyzki-cen-wody,18118
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!