Miejmy taka nadzieje. Żeby nasz prezydent nie wyszedł z inicjatywa o przekazanie danych
Będę robił zdjęcia baranów stojących do skrzynek z pakietami Sasina.Ludzie jedyna rada kształcić dzieci aby stąd wyjechały i żyły w normalnym kraju z normalnymi ludźmi.Niestety prawda jest brutalna.
Będzie ktoś uczestniczył w tej sasinowej farsie?Chyba tylko komuchy z PZPR plus.
A tak po prawdzie to zupełnie nie rozumiem po co jest ta cala i jakaś inna konstytucja, skoro jest traktowana przez obecną władzę pis przedmiotowo, tzn powołują się na nią kiedy im jest to wygodne, a kiedy nie to mają ją w nosie. To samo z RODO, kiedy dla partyjnego pożytku szasta się nim jak śmieciem.
Ja nie wyrażam zgody, żeby rozdawano moje dane osobowe na lewo i prawo. A najlepiej od mojej skrzynki pocztowej też wara i proszę mi tam żadnych kart do głosowania nie wrzucać, bo zrobię z tym spamem to samo co z ulotkami - wywalę do śmieci!
Ostatnie oświadczenie(wytłuszczone), robi na mnie pozytywne wrażenie.
To już jest koniec demokracji w Polsce. Takie "wybory" organizowane przez rząd i pocztę(szok!) kończą etap demokracji w Polsce. Demokracja idealna nie jest i u nas też nie była. Ale dyktatury są dużo gorsze! Nie będzie żadnej kontroli nad politykami partii rządzącej i prezesem. Będą sobie robić z nami i krajem co będą chcieli!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!