Mając Pesel , imię i nazwisko i adres mozna brać kredyty. To raj dla oszustów! Nasze dane bedą łatwo dostępne w tym przypadku dla oszustów!
Wypowiedź takich ludzi jak zoja dowodzi niestety, że trzeba zrobić wszystko, żeby dzieci uciekały z Polski.Dramat!
Każdy oszust będzie mógł wziąć kredyt na mnie jak ma mój pesel i dane! Ja na to się nie godzę!!!
Wybory są bardzo wazne i powinny sie odbyc aby nie wprowadzano chaosu w trudnych czasach. Włodarzy naszego miasta trzeba wymienic przy pierwszej okazji .Ich decyzja jest irracjonalna i szkodliwa dla społeczenstwa. Nie będzie wyborów to nie podniesiemy sie po pandemii a przedsiebiorcy w szczególnosci.
Trolle pisowskie będą nas teraz przekonywać że wybory muszą być i wszystko będzie uczciwie. Do czego doszliśmy jako kraj?
Co tam prawo, Konstytucja, zdrowy rozsądek, opinie ekspertów, profesorów, przepisy Unii Europejskiej, obawy wielu Polaków najważniejsze że Jarosław tak chce i koniec!!!
Po co podajecie swój pesel zapisując się tel do lekarza, podajecie w banku i wszystkich instytucjach a teraz to problem komuchy. Do sklepu chodzi się w maseczkach to i na wybory w maseczkach, macie napewno dużo do stracenia.
Tak robią tylko włodarze którzy popierają opozycję Oni tego nie robią dla przeciętnego Polaka.Zrobią wszystko tylko po to żeby odsunąć PiS od władzy .
Zwalniać tych co niehcą bo w innych krajach morzna tylko nie tu bo się zejdą dwa d......e
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!