metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
k ~k (Gość)24.09.2020 14:32

Panie Romanie mam dla pana dobrą informacje przed wyborami wszyscy o panu sobie przypomną.

51

gość ~gość (Gość)24.09.2020 09:26

Zostawić targowisko Ale w każdy dzień kontrole z urzędu I surowe kary za brak paragonów I umów zatrudnien.bo teraz to tylko państwo traci A zarabiają sprzedający

1220

ex ~ex (Gość)24.09.2020 15:20

targowisko źle się komponuje z UM. Wybitne delegacje nie mogą reprezentacyjnych limuzyn stawiać przy furmankach. Ma być granit!

161

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)24.09.2020 11:57

Przede wszystkim nie nazywajmy tzw. reorganizacji kompromisem. Kompromis polega na pogodzeniu interesów dwóch stron spory. Tymczasem prezydent postanowił wrócić do czasów głębokiej komuny i mówić kto ma prawo czym handlować - taka gospodarka centralnie-planowana po piotrkowsku. Po drugie cały czas nie wiem kto jest jedną stroną sporu. Znam twarze przedstawicieli kupców, ich nazwiska, wiadomo ilu z nich jest przeciwna tzw. reorganizacji, natomiast o drugiej stronie niczego nie wiadomo. Urząd nie był łaskaw podać ilu mieszkańców osiedla zanosiło skargi. Czyżby dlatego, żeby się okazało, że to kilkuosobowa grupka, które samozwańczo nazwała się reprezentacją osiedla? Kolejna sprawa - przejeżdżając dziś obok osiedla widziałem jakieś prace na zielonym terenie obok ulicy Czarnej. Pracownicy przygotowują się do wykładania kostki - czyżby miał tam powstać parking?

94

gość ~gość (Gość)24.09.2020 14:24

A budynek po InterMarche stoi pusty i miasto nie zarabia. Może być tak oddać w użytkowanie kupców za niewielką opłatą. Wtedy i wilk syty i owca cala Noc niestety ale gospodarz miasta nam się nie udał.

103

gość ~gość (Gość)24.09.2020 19:51

Targowisko tylko zieleniak bez majtow string itp

64

gość ~gość (Gość)24.09.2020 09:18

Sprawa dość trudna dla każdego.Dla kupujących I handlujących.Ale przede wszystkim dla mieszkańców bloków oraz petentów urzędu miasta.Najlepszym rozwiązaniem byłoby przeniesienie hali na ulice Dmowskiego gdzie są o wiele lepsze warunki A przede wszystkim nikomu nie utrudnia życia.

139

gość ~gość (Gość)24.09.2020 16:17

A ja się skarżę na samolot ktory hałasuje non stop nsd głową.i nic. Co my jako mieszkancy z tego mamy? A co mają powiedxieć sąsiedzi sklepow nocnych? Non stop hałas, bałagan i wrzaski od 6 rano. Alkohol o 6 rano kupują klienci wiadomi. A na hali handlują ludzie placacy ppdatki.

78

ja Moher ~ja Moher (Gość)24.09.2020 16:05

Kiedy dokonano sprzedaży Hali Targowej - dlaczego tak po tajniacku.
Zrobiono podobnie jak z Hawaną - bo kasa potrzebna na wygniecioną i zardzewiałą Mediatekę ..............

123

gość ~gość (Gość)24.09.2020 22:24

Właściciel hali może przedsiębiorców mieć na swoim terenie (w hali, dosłownie). Reszta tzw. hali to na szczęście nie jego teren. Jeszcze. Sztuczne ruchy

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat