Dziwić się ,że przestępczość jest ,jak nie jeden leser dla takiego dobrobytu woli coś przeskrobać,komuś kopa zasadzić i iść w te salony na które mnie czy wielu innych nie stać. Niech się nasza władza za to weźmie bo ktoś w końcu powie stanowcze NIE.
Jeśli wina jest pewna to powinna być kulka w tył przy dożywotnich wyrokach.
http://natgeotv.com/pl/najciezsze-wiezienia-w-rosji/wideo/wiezienie-czarny-delfin
Woda, chleb, guma i grzyb na ścianie tak powinien wyglądać pobyt, żeby po wyjściu się nie tęskniło.
3100 na jednego miesięcznie? Ludzie to ja tyle nie mam na utrzymanie na całą rodzinę! Co to ma być jeszcze im źle?! Może wille z basenem im wstawcie! Polska taka jest właśnie! Suchy chleb woda i tyle!! To jest chore!
to położyć ich w sali szpitalnej /razem z prusakami/ i karmić szpitalnymi posiłkami
Chyba pasowałoby stworzyć jakąś fundacje na ich rzecz i umożliwić społeczeństwu przekazywanie dodatkowego 1% podatku skoro 37200zł!!!! rocznie na głowę za mało i chłopaki narzekają. A może osoby pokrzywdzone, świadkowie, oskarżyciele, Policja, Sądy, każdy kto przyczynił się do aresztowania tych biedaków powinni dodatkowo co miesiąc na ich utrzymanie się dokładać skoro tak ciężki los tym zgotowali...
w dupach się im poprzewracało jeszcze mają wymagania wiezienie to nie nagroda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!