Dla więźniów suchy chleb i woda ,światło do godziny 18 i kilka metrów kwadratowych, ciężka społeczna praca może by zrozumiał ten czy inny .....!!!
Ja jestem dożywotnim więźniem złodziejskiego systemu, który bezwzględnie okrada mnie z zapracowanych ciężko pieniędzy, po to by przeznaczyć je np.na dobrze odżywionych i zadbanych osadzonych.
Do kogo mam napisać odwołanie?
Rządzący przestępcy karzą mi sprzątać i odśnieżać chodnik i ulice przy której mieszkam, podczas gdy parking pod aresztem gdy spadł śnieg długo był nie odśnieżony bo widocznie nie wolno przemęczać osadzonych przestępców.
Wnioskuję z tego, że to ja jestem najgorszym przestępcą bo pracuję na własne utrzymanie a to najwyraźniej przestępcom się nie podoba.
Do kogo mam się odwołać?
Brak zajęcia na klawiszach zabraniają grać i więźniowie nudzą się. Więcej: 30 12 2015 Więźniowie mają lepiej niż emeryci. Darmowa opieka medyczna, darmowe lekarstwa, jedzenie przynoszone pod nos! To tylko niektóre z przywilejów, jakimi cieszą się osadzeni w polskich więzieniach! Jak informuje służba więzienna, miesięczne utrzymanie jednego przestępcy kosztuje prawie 3 tys. zł! To o wiele więcej niż wynoszą świadczenia milionów emerytów. Czy więc seniorzy powinni wejść na drogę występku, by w końcu zacząć godnie żyć? Na http://sklave.manifo.com/polityka
Do zamiatania ulic wszystkich więżniów a nie za darmo ich pasożytów utrzymywać z naszych podatków.Państwo miałoby pożytek a tak wynajmują zewnętrzne
firmy które i tak nie sprzątają
Szanowni Panstwo .Nie stać obywateli naszego kraju na utrzymywanie nierobów.Gdyby musieli zapracować, ale ciężko na: budynek jego wyposażenie, wikt i opierunek,opiekę med. itp a na samym końcu na siebie ak jak w USA/ sądzę ,ze byłoby to najbardziej uczciwe
Proponuję zamienić stawkę żywieniową więźnia i hospitalizowanego. Uzasadniając to tym , że więzień jest osobą chorą i potrzebuje lekkiej diety , by nie nadwyrężać swojego organizmu. Sam zresztą dobrowolnie doprowadził się do choroby co powinno na mocy prawa zwalniać nas wszystkich z opieki nad taką osobą. Można też pomyśleć nad wynajęciem miejsc noclegowych dla zainteresowanych w okolicach kolei Transsyberyjskiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!