metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gośka ~Gośka (Gość)10.05.2011 19:41

Te zdjęcia z interakcji nie oddają w pełni skali tego wygłupu artystycznego. Zniesmaczona jestem tym bardziej, że byłam tam z tatą i widziałam, że był straszliwie zażenowany całą sytuacją. Powiedzieć o tych artystach dziwacy to delikatnie.
Czy to prawda, że miasto daje pieniądze na interakcje? Byłam i dla mnie to jest nie do zaakceptowania, a jestem studentką, nie emerytką.

00

komentator ~komentator (Gość)10.05.2011 21:11

To po jaką cholerę tam poszłaś? Tata Cię zmusił?

00

Lola ~Lola (Gość)10.05.2011 21:16

"Goska" napisał(a):
byłam tam z tatą

Zażenowany czy raczej zafascynowany??? Nie znam faceta, który nie rumieniłby się patrząc na gołą babkę.

00

konsument mięsny ~konsument mięsny (Gość)10.05.2011 21:23

"Lola" napisał(a):
na gołą babkę.

golonę! tylko musztrady i chrzanu brak, hu, hu, hu
Babki to wielkanocne

00

imkl ~imkl (Gość)10.05.2011 21:50

"Lola" napisał(a):
Zażenowany czy raczej zafascynowany???

Każdy sądzi według siebie. Zazdroszczę gustu, a Lola to kobieta czy raczej facio? Kobiecie się podoba akt kobiety na łańcuchach. Gratuluję kobiecości. Lola to facet. Tak mi się widzi, kobiety są wrażliwe i delikatne, zwiewne.

00

Lola ~Lola (Gość)10.05.2011 23:20

"imkl" napisał(a):
Tak mi się widzi, kobiety są wrażliwe i delikatne, zwiewne.

Gratuluję ograniczonego i błędnego wyobrażenia na temat kobiecości... Zaczerpniętego prosto z sieczki serwowanej usilnie w mediach. Poza tym gdybyś zadał sobie choć odrobinę trudu i przeanalizował, czemu ta babka wisi na łańcuchu, nie wypisywałbyś bzdur pod moim adresem. Twój komentarz jest po prostu kropką na "i", obnaża twoją małość i męski szowinizm.

Komentarz był edytowany przez autora: 10.05.2011 23:21

00

Doker ~Doker (Gość)12.05.2011 01:23

Odgłos puszczanego bąka (bynajmniej nie zabawki) powinien zostać oficjalnym hymnem tego - pożal się Boże - festiwalu wynurzeń. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby któryś performer zaprezentował takie właśnie wydarzenie akustyczne a na koniec posadził wysublimowaną instalację z brązu, najlepiej przed Urzędem Miasta. Rozkładająca się w promieniach słonecznych kupa sztuki, przez kolejne dni byłaby doskonałym obrazem rozkładu naszego miasta.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.05.2011 11:18

A policjanci z Jarosławia, kompletnie nieznający się na sztuce, chcą ukarać performera grzywną: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,9582855,Kapal_sie_nago_w_fontannie__Zarzut__nieobyczajny_wybryk.html

00

imkl ~imkl (Gość)12.05.2011 11:29

Ten pokaz wymiata!

A ten opis jeszcze bardziej!
http://www.pospoliteruszenie.org/Bananowy%20song.htm

00

Niezafascynowany filmikiem ~Niezafascynowany filmikiem (Gość)13.05.2011 00:36

Jakie to bezpruderyjne! Jaka siła przekazu (chyba w kilogramach). Spocona mocarna baba zapętlona jak baleron.
Bryła mięcha na sprzedaż. I co, każdy facet ma być zafascynowany? E,obrzydlistwo i to naciągane.
Każdy facet się rumieni?! Lola, jakich ty facetów znasz? Pozazdrościć pewności siebie. Wszystkich zdiagnozujesz? Wszyscy tacy mali, tacy mali!Szowiniści i ....
Do pięt nie dorastają...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat