Możliwe że to rodzaj zboczenia, bo żałosne wygłupy na pewno.
a w Jarostach na hucie Gołota z Magdą tańczą co dziennie!!!!
Wice puścił bączka no i niektórym zaraz wyobraźnia popuściła.
Może byłoby lepiej jakby pawia puszczali na wolność.......
A czy np to zdjęcie obrazujące sztukę, to czy np narkomanię swoją wymową zwalcza czy propaguje. Czy jeszcze coś innego twórca dzieła miał do przekazania odbiorcom sztuki?
Znowu zjadą się cwaniaczki z całego świata. Ciekawe - może, kontrowersyjne - na pewno, ale czy to sztuka?! Większość z was to młodzi ludzie, zastanówcie się proszę.
STOP PSEUDO-SZTUCE!
A dla młodych sportowców nie ma pieniędzy.
Proponuje na podstawie przepisów o dostępie do informacji publicznej złożyć zapytanie do urzędu o kwotę dofinansowania, na jakiej podstawie była wydana decyzja, kto ja wydał, kto opiniował itp.
Magistrat musi udzielić informacji.
o nie, i ja o tym nic nie wiedziałam. dlaczego nie byo reklam?????????????????????????????????
Naprawdę, niech Ci artyści uprawiają swoją sztukę (są gorsze rzeczy na świecie), ale za swoją kasę (nie moją, Twoją, naszą - chyba, że ich dobrowolnie zasponsorujemy, gdy poproszą) i może niekoniecznie w przybytkach kulturalnych miasta, ale w jakimś wynajętym lokalu.
Puszysta mocno dama na linkach wisząca albo wkładanie igły w żyłę w ramach happeningu - wariactwo. Pomijając aspekt, że do poważnej infekcji może dojść. ODA to nie gabinet zabiegowy.
Co to za przykład dla tej i tak już otumanionej (w większości) młodzieży za wzorce, kierunki.
Jeśli to ma być sztuka
to widziałem ją na linkach i przedramieniu.......
więcej:
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/898593,piotrkow-rozpoczal-interakcje-zdjecia,id,t.html?kategoria=660#47efce1e3efa4c82,1,3,60
Panie Włostowic
Czy obraz powstały po pawiu puszczonym na elewację dworu Cysorza byłby dziełem sztuki?????Czy.........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!