Janusz Piechociński jest idealnym przykładem PSL-owca, który obciąłby sobie nogę, gdyby wziął kosę do ręki. To on właśnie najlepiej zna wieś z wakacji, z goszczenia się na niej. Nigdy nie pracował, zawsze zajmował się nauką. No i był działaczem... Pochodzi z biednego, acz zacnego chłopskiego domu, który dał mu wykształcenie, to prawda. Odskoczył daleko od tej biedy.
Nie wiem, dlaczego się tak wkleiło. Pewnie coś pokopałam, jak to blondynka...
Ani chybi blondynka. ;) Mogłaś edytować swój poprzedni wpis, zamiast minutę później pisać kolejny.
Grunt, że się wyjaśniło. Ja już zachodziłem w głowę: czy tutaj zmężniała, czy wręcz o**ujała? ;)
Kawał mi się przypomniał:
Przychodzi córka do ojca i mówi:
- Tato, ja od zawsze źle się czułam jako dziewczyna... Postanowiłam, że chcę być facetem, zmieniam płeć...
- Jaja sobie robisz?!
w 2014 jak w 1939 Niemiec też wybrał Polskę,przy zwolnieniach z podatków byłby głupcem gdyby nie wybrał PT przy załodze która pracuje pali je i ch..olera wie co jeszcze na dzwonek jak widać można wszystko załatwić dyplomatycznie bez wojny i mieć frajernie do pracy za śmieszny geld ;D Pozdrowienia dla pracowników i życzenia żebyście sra..ć na czas nie musieli ;P
Akademia Antona Haeringa to wielka porażka po 2 latach nauki, zdaniu egzaminów AHK i Technika Mechanika Uczniowie otrzymują pensję od 11zł, 12zł. Oczywiście są uczniowie "WYBRANI" którzy mają większą pensję ale to są "WYBRANKOWIE" Pana S. Można wspomnieć o traktowaniu uczniów.... TOTALNA porażka.. drwiny, uszczypliwe teksty(jak tam "student praktykant"- zapier... od czego tu jesteś)
uczeń akademii - pracownik 2 kategorii.
Pozdrawiam i odradzam
Ile wynosi subwencja na jednego ucznia, którą od polskiego państwa otrzymuje właściciel szkoły? Jaką kwotę daje to w skali całego roku - milion, dwa, pięć, a może jeszcze więcej?
Dawno już temu pisałem tu - na forum ePiotrkow, że chodzą słuchy, iż pewne piotrkowskie koniczynki mają ciche udziały w prywatnych szkołach. Nie ma się więc co dziwić, że metoda, która sprawdziła się w Piotrkowie powielana jest na znacznie szerszą skalę. Większy obrót, to i większa prowizja wpada do kieszeni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!